Libnet.ro
UNICEF

22:00

Raport. Zeci de militari rusi ar fi murit in confruntarile din estul Ucrainei (SURSE)

România Liberă România Liberă,
Raport. Zeci de militari rusi ar fi murit in confruntarile din estul Ucrainei (SURSE)

Zeci de militari ar fi fost ucisi in confruntari armate in estul Ucrainei, insa familiile acestora nu au fost informate cu exactitate privind circumstantele deceselor, afirma militari si activisti pentru drepturile omului citati de Reuters, conform Mediafax. continuă pe România Liberă

Kievul sustine ca a arestat doi militari rusi in estul tarii

Fortele ucrainene au afirmat miercuri ca au arestat in est doi militari rusi suspectati de folosirea unor sisteme antiaeriene portabile, in timp ce presedintele ucrainean Petro Porosenko a estimat ca 70 la suta din trupele rusesti au parasit teritoriul, relateaza AFP.

Fortele ucrainene au afirmat miercuri ca au arestat in est doi militari rusi

Doi militari rusi ar fi fost arestati de fortele ucrainene acestia fiind suspectati de folosirea unor sisteme antiaeriene portabile. Totodata, presedintele ucrainean Petro Porosenko a estimat ca 70 la suta din trupele rusesti au parasit teritoriul, relateaza AFP, citat de Mediafax.

Doi militari rusi au fost arestati in Ucraina

Autoritatile din Ucraina sustin ca au arestat in est doi militari rusi suspectati de folosirea unor sisteme antiaeriene portabile, relateaza AFP. Presedintele ucrainean Petro Porosenko a estimat ca 70 % din.

SUA: Retragerea partiala a trupelor ruse din estul Ucrainei ar fi un prim pas, dar mic

Presedintele ucrainean Petro Porosenko a afirmat miercuri ca majoritatea trupelor ruse prezente in Ucraina au parasit teritoriul, la cinci zile dupa intrarea in vigoare a unui armistitiu pentru a pune capat conflictului din estul separatist.

Porosenko: Situatia din estul Ucrainei s-a SCHIMBAT RADICAL de la semnarea armistitiului

Kievul si separatistii au semnat vineri la Minsk un acord care prevede in primul rand o incetare a focului, respectat in general, in pofida acuzatiilor reciproce de incalcare. Daca persista, armistitiul risca sa confirme pierderea controlului de catre Kiev a teritoriilor aflate in prezent sub controlul rebelilor prorusi din estul tarii.

NATO: O mie de militari rusi se afla in continuare pe teritoriul Ucrainei

O sursa din cadrul NATO anunta ca aproximativ o mie de soldati rusi se afla in continuare in estul Ucrainei, cu un numar substantial de echipamente, iar alti 20. 000 sunt in continuare mobilizati de-a.

Cartea pe care RUSIA o joaca in fata lumii. Ce se va intampla cu regiunile din estul Ucrainei: Speram ca negocierile sa inceapa mai repede

Armistitiul rezista in estul Ucrainei, in ciuda bombardamentelor care au continuat. Moscova a avansat acum ideea acordarii unui statut special regiunilor din est pentru a pune capat luptelor. Uniunea.

Statele din estul Europei iau masuri in fata amenintarii Rusiei: isi cresc rezervele de gaze

Statele est-europene au decis suplimentarea stocurilor de gaze naturale, dupa ce Rusia a scazut livrarile catre mai multe state. Decizia a fost determinata de o temere privind o eventuala intrerupere a livrarilor din Rusia la iarna, Romania fiind.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )