Libnet.ro
UNICEF

09:00

Raspunsul Jandarmeriei privind incidentele de la protestul fata de noul Cod Penal.

România Liberă România Liberă,
Raspunsul Jandarmeriei privind incidentele de la protestul fata de noul Cod Penal.

Jandarmeria Bucuresti a emis, duminica seara, un comunicat de presa, in care precizeaza ca protestatarii au pus in pericol siguranta rutiera si a cetatenilor si ca nu va tolera actiuni care tulbura ordinea si linistea piblica. Redam intergal comunicatul Jandarmeriei Bucuresti. Astazi 15 decembrie a. c. , in jurul orei 16. 00, in capitala a avut loc o adunare publica nedeclarata conform legii care a degenerat si a pus in pericol siguranta rutiera si a cetatenilor bucuresteni. Persoanele care . continuă pe România Liberă

GALERIE FOTO Proteste la Bucuresti fata noul Cod Penal: Manifestantii s-au ciocnit cu jandarmii.

Aproximativ 2. 000 de oameni au protestat duminica in Bucuresti impotriva noului Cod Penal, a proiectului Rosia Montana si exploatarii gazelor de sist. Manifestatia a fost initiata pe pagina de Facebook Uniti Salvam si a inceput la ora 16. Dupa ce au rupt cordonul Jandarmilor, in Piata Universitatii, protestatarii au vrut sa mearga in Piata Victroiei, pe Bulevardul Magheru. Jandarmii i-au impiedicat si au avut loc mai multe incidente. Citeste si: Incidente in Piata Victoriei.

UPDATE. Incidente la protestul fata de noul Cod Penal. Protestatarii au ajuns la Guvern.

UPDATE: Politia a inchis traficul in Piata Victoriei si pe soseaua Kiseleff spre Piata Victoriei. Mai multi protestatari s-au asezat pe jos. Jandarmii au incercuit zona. Niciun protestatar nu mai are voie sa iasa din Piata Victoriei. Protestatarii au aprins o torta pe care au aruncat-o spre jandarmi. Aceasta a cazut in multime. --- UPDATE: Protestatarii au ajuns in Piata Victoriei. Ei isi continua protestele. Jandarmii au format un nou cordon in fata cladirii Guvernului.

UPDATE. Incidente la protestul fata de noul Cod Penal. Protestatarii au ajuns la Guvern. ...

UPDATE: Protestatarii sustin ca vor sa plece spre Sectia 2 Politie. Acolo ar fi fost dusi mai multi protestatari pentru a fi audiati. In Piata Victoriei mai sunt aproximativ 200 de persoane. --- UPDATE: Mihai Razvan Ungureanu, despre protestele de la Victoriei: Clasa Politica romaneasca are senzatia ca traieste intr-o alta lume. Au vrut sa treaca totul sub pres. Ceea ce se intampla cum in strada este un exemplu de nesupunere civica. Lumea se revolta pe buna dreptate. Este un abuz al .

UPDATE. Peste 1.000 de persoane protesteaza in Piata Universitatii fata de noul Cod Penal.

UPDATE: Au avut loc cateva incidente, in Piata Victoriei. Protestatarii s-au imbrancit cu fortele de ordine. --- UPDATE: La protestul organizat in Piata Universitatii, fata de modificarile aduse Codului Penal si legii amnistiei, s-au strans s-au strans aproximativ 1. 000 de persoane. Manifestantii mai protesteaza si fata de proiectul Rosia Montana si gazele de sist. Alina Mungiu Pippidi si Nicusor Dan s-au alaturat protestatarilor. Protestatarii scandeaza impotriva politicienilor, .

Kovesi: Noul Cod de procedura penala va face inutile interceptarile.

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, a declarat joi, la Gandul Live, ca o prevedere din noul Cod de procedura penala va face inutile interceptarile, in conditiile in care, inainte de a se obtine autorizatie pentru acestea, persoana vizata in ancheta va trebui instiintata ca este urmarita penal. Exista o prevedere care va intra in vigoare in noul Cod de Procedura Penala si care ne cere sa fie inceputa urmarirea penala inainte sa putem obtine autorizatie de interceptare. Practic, noi .

Prostitutia NU MAI ESTE INFRACTIUNE in noul Cod Penal

Prostitutia nu mai este infractiune, in noul cod penal. Doar proxenetismul se pedepseste prin lege. in prezent, prostitutia se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amenda administrativa, daca.

Laura Codruta Kovesi: Noul Cod de procedura penala va face inutile interceptarile din anchete/ Nu am fost consultati cu privire la modificarile la Codul Penal, nu a existat o dezbatere publica

Sefa DNA, Codruta Kovesi, a declarat joi, la Gandul Live, ca o prevedere din noul Cod de procedura penala va face inutile interceptarile, in conditiile in care, inainte de a se obtine autorizatie pentru acestea, persoana vizata in ancheta va trebui instiintata ca este urmarita penal, informeaza Mediafax.

Laura Codruta Kovesi: Noul Cod de procedura penala va face inutile interceptarile din anchete

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, Codruta Kovesi, a declarat joi, la Gandul Live, ca o prevedere din noul Cod de procedura penala va face inutile interceptarile, in conditiile in care, inainte de a se obtine autorizatie pentru acestea, persoana vizata in ancheta va trebui instiintata ca este urmarita penal, informeaza Mediafax. Kovesi: Nu am fost consultati cu privire la modificarile la Codul Penal, nu a existat o dezbatere publica.

Kovesi: Noul Cod de procedura penala va face inutile interceptarile din anchete

Sefa DNA, Codruta Kovesi, a declarat joi, ca o prevedere din noul Cod de procedura penala va face inutile interceptarile, in conditiile in care, inainte de a se obtine autorizatie pentru acestea, persoana.

Ungureanu va depune sesizare de neconstitutionalitate privind noul Cod Penal

Senatorul Mihai-Razvan Ungureanu, presedintele partidului For and ta Civica FC), va depune la Curtea Constitu and tionala a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate privind modificarile Codului Penal adoptate marti in plenul Camerei Deputatilor, se arata intr-un comunicat primit astazi la redac and tie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )