Libnet.ro
UNICEF

09:00

UPDATE. Incidente la protestul fata de noul Cod Penal. Protestatarii au ajuns la Guvern. ...

România Liberă România Liberă,
UPDATE. Incidente la protestul fata de noul Cod Penal. Protestatarii au ajuns la Guvern. ...

UPDATE: Protestatarii sustin ca vor sa plece spre Sectia 2 Politie. Acolo ar fi fost dusi mai multi protestatari pentru a fi audiati. In Piata Victoriei mai sunt aproximativ 200 de persoane. --- UPDATE: Mihai Razvan Ungureanu, despre protestele de la Victoriei: Clasa Politica romaneasca are senzatia ca traieste intr-o alta lume. Au vrut sa treaca totul sub pres. Ceea ce se intampla cum in strada este un exemplu de nesupunere civica. Lumea se revolta pe buna dreptate. Este un abuz al . continuă pe România Liberă

UPDATE. Incidente la protestul fata de noul Cod Penal. Protestatarii au ajuns la Guvern.

UPDATE: Politia a inchis traficul in Piata Victoriei si pe soseaua Kiseleff spre Piata Victoriei. Mai multi protestatari s-au asezat pe jos. Jandarmii au incercuit zona. Niciun protestatar nu mai are voie sa iasa din Piata Victoriei. Protestatarii au aprins o torta pe care au aruncat-o spre jandarmi. Aceasta a cazut in multime. --- UPDATE: Protestatarii au ajuns in Piata Victoriei. Ei isi continua protestele. Jandarmii au format un nou cordon in fata cladirii Guvernului.

GALERIE FOTO Proteste la Bucuresti fata noul Cod Penal: Manifestantii s-au ciocnit cu jandarmii.

Aproximativ 2. 000 de oameni au protestat duminica in Bucuresti impotriva noului Cod Penal, a proiectului Rosia Montana si exploatarii gazelor de sist. Manifestatia a fost initiata pe pagina de Facebook Uniti Salvam si a inceput la ora 16. Dupa ce au rupt cordonul Jandarmilor, in Piata Universitatii, protestatarii au vrut sa mearga in Piata Victroiei, pe Bulevardul Magheru. Jandarmii i-au impiedicat si au avut loc mai multe incidente. Citeste si: Incidente in Piata Victoriei.

UPDATE. Peste 1.000 de persoane protesteaza in Piata Universitatii fata de noul Cod Penal.

UPDATE: Au avut loc cateva incidente, in Piata Victoriei. Protestatarii s-au imbrancit cu fortele de ordine. --- UPDATE: La protestul organizat in Piata Universitatii, fata de modificarile aduse Codului Penal si legii amnistiei, s-au strans s-au strans aproximativ 1. 000 de persoane. Manifestantii mai protesteaza si fata de proiectul Rosia Montana si gazele de sist. Alina Mungiu Pippidi si Nicusor Dan s-au alaturat protestatarilor. Protestatarii scandeaza impotriva politicienilor, .

Raspunsul Jandarmeriei privind incidentele de la protestul fata de noul Cod Penal.

Jandarmeria Bucuresti a emis, duminica seara, un comunicat de presa, in care precizeaza ca protestatarii au pus in pericol siguranta rutiera si a cetatenilor si ca nu va tolera actiuni care tulbura ordinea si linistea piblica. Redam intergal comunicatul Jandarmeriei Bucuresti. Astazi 15 decembrie a. c. , in jurul orei 16. 00, in capitala a avut loc o adunare publica nedeclarata conform legii care a degenerat si a pus in pericol siguranta rutiera si a cetatenilor bucuresteni. Persoanele care .

Prostitutia NU MAI ESTE INFRACTIUNE in noul Cod Penal

Prostitutia nu mai este infractiune, in noul cod penal. Doar proxenetismul se pedepseste prin lege. in prezent, prostitutia se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amenda administrativa, daca.

De ce a ajuns noul Cod penal motiv de scandal? Florin Iordache (PSD): Lipsa de comunicare

Modificarile aduse noului Cod penal au ajuns motiv de mare scandal din cauza lipsei de comunicare, este de parere juristul Florin Iordache, deputat PSD. intrebat cum s-a ajuns in aceasta situatie din cauza.

Bucurestenii ies in strada pentru a protesta fata de noul Cod Penal. Peste 3.500 de oameni au spus ca vin in Piata Universitatii

Amendamentele aduse Noului Cod Penal, extrem de contestate atat de opinia publica, cat si de majoritatea forurilor nationale si internationale, sunt discutate direct in strada in Capitala. Bucurestenii protesteaza astazi impotriva parlamentarilor care au votat controversatul Cod Penal.

Ce se intampla daca noul COD PENAL intra in vigoare. Kovesi a aflat de la TV de modificarile aduse

Procurorul sef al DNA, Codruta Kovesi, spune ca a aflat de la televizor de modificarile aduse Codului Penal si critica superimunitati a alesilor. Modificarile ar putea afecta si raportul de tara al.

Socialistii europeni critica noul Cod penal. Swoboda: Modificarea contravine valorilor UE. E un pas inapoi

Liderul socialistilor din Parlamentul European, Hannes Swoboda, a declarat, joi, ca modificarea Codului Penal contravine valorilor UE, este un adevarat pas inapoi pentru tara, o decizie rea pentru tara.

Ungureanu va depune sesizare de neconstitutionalitate privind noul Cod Penal

Senatorul Mihai-Razvan Ungureanu, presedintele partidului For and ta Civica FC), va depune la Curtea Constitu and tionala a Romaniei CCR) o sesizare de neconstitutionalitate privind modificarile Codului Penal adoptate marti in plenul Camerei Deputatilor, se arata intr-un comunicat primit astazi la redac and tie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2529 seconds )