Libnet.ro
UNICEF

15:00

Rasturnare de situatie in scandalul Rosia Montana. ...

România Liberă România Liberă,
Rasturnare de situatie in scandalul Rosia Montana. ...

Directorul general al companiei Gabriel Resouces, Jonathan Henry, a dat publicitatii, miercuri, o declaratie care dezminte integral textul publicat de cotidianul britanic, in care compania canadiana ar fi cerut statului roman despagubiri de patru miliarde de euro in cazul in care proiectul Rosia Montana ar fi fost respins de Parlament, transmite hotnews. ro. Ca o clarificare a declaratiilor publicate in numele meu in presa internationala, doresc sa subliniez ca nu am declarat niciodata . continuă pe România Liberă

Comisia juridica si cea de administratie din Senat au dat aviz negativ proiectului Rosia Montana

30: Proiectul Rosia Montana a primit aviz negativ si de la Comisia de administratie din Senat. La baza deciziei au stat obiectiile facute de senatori privind neconstitutionalitatea proiectului de.

Peste 400 de persoane la Universitate, in a noua zi de proteste privind proiectul Rosia Montana

00 - Numarul persoanelor care protesteaza in Bucuresti luni seara, pentru a noua zi la rand, fata de proiectul de exploatare miniera de la Rosia Montana a crescut la peste 400, informeaza.

IMAGINI DIN PIATA UNIVERSITATII: Peste 7.000 de oameni, in strada pentru Rosia Montana

05 - Peste 7. 000 de protestari impotriva exploatarii de la Rosia Montana au blocat traficul in zona Piata Universitatii din Capitala, informeaza reporterul Antena 3. Oamenii care se opun acestui.

Directorul general al Rosia Montana Gold Corporation: Asteptam sa pornim acest proiect

Directorul general al Rosia Montana Gold Corporation, Dragos Tanase, a declarat ca doreste depolitizarea subiectului si ca asteapta inceperea acestui proiect. Investitorii nostri, dupa 15 ani de a.

Directorul general al RMGC: Daca Romania respinge proiectul Rosia Montana, actionarii nostri ar putea apela la tratatele internationale de investitii

Directorul general al Rosia Montana Gold Corporation, Dragos Tanase, a declarat miercuri seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1, de pe B1 TV, ca in cazul in care statul roman.

Directorul general al RMGC: Daca Romania respinge proiectul Rosia Montana, despagubirile ar putea ajunge la cateva miliarde de dolari

Directorul general al Rosia Montana Gold Corporation, Dragos Tanase, a declarat miercuri seara, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Talk B1, de pe B1 TV, ca in cazul in care statul roman.

UPDATE Rosia Montana Gold Company publica un comunicat in care se dezminte integral declaratia directorului executiv al Gabriel Resources, potrivit careia Romaniei i se vor solicita despagubiri de 4 mld dolari daca proiectul Rosia Montana este stopat

Rosia Montana Gold Corporation a publicat in cursul serii de miercuri o declaratie a lui Jonathan Henry care dezminte integral textul publicat de cotidianul britanic. Initial, cotidianul canadian anunta, citandul pe directorul executiv al Gabriel Resources Ltd. , ca actionarul majoritar al RMGC va da in judecata Guvernul Romaniei si va solicita despagubiri de patru miliarde de dolari daca Parlamentul respinge proiectul de lege privind exploatarea miniera de la Rosia Montana.

UPDATE RMGC publica un comunicat in care se dezminte integral declaratia publicata de un cotidian canadian si atribuita directorului executiv al Gabriel Resources, in care se vehiculau despagubiri de 4 mld dolari daca proiectul Rosia Montana este stopat

Rosia Montana Gold Corporation a publicat in cursul serii de miercuri o declaratie a lui Jonathan Henry care dezminte integral textul publicat de cotidianul britanic. Initial, cotidianul canadian anunta, citandu-l pe directorul executiv al Gabriel Resources Ltd. , ca actionarul majoritar al RMGC va da in judecata Guvernul Romaniei si va solicita despagubiri de patru miliarde de dolari daca Parlamentul respinge proiectul de lege privind exploatarea miniera de la Rosia Montana.

UPDATE. Parlamentarii PNL NU vor sustine proiectul de la Rosia Montana.

UPDATE: Liberalii s-au pronuntat impotriva sustinerii proiectului minier de la Rosia Montana, a anuntat, intr-o declaratie de presa, liderul liberal Crin Antonescu. A fost o reuniune a grupurilor PNL din Senat si Camera Deputatilor, la initiativa lui Andrei Gerea- Camera Deputatilor, pentru a stabili o pozitie comuna privind Rosia Montana, a declarat liderul PNL, Crin Antonescu, la finalul sedintei. Am supus la vot si pozitia PNL este de a vota impotriva proiectului minier de la Rosia .

UPDATE. Antonescu: Parlamentarii PNL NU vor sustine proiectul de la Rosia Montana.

UPDATE: Liberalii s-au pronuntat impotriva sustinerii proiectului minier de la Rosia Montana, a anuntat, intr-o declaratie de presa, liderul PNL Crin Antonescu. A fost o reuniune a grupurilor PNL din Senat si Camera Deputatilor, la initiativa lui Andrei Gerea- Camera Deputatilor, pentru a stabili o pozitie comuna privind Rosia Montana. Am supus la vot si pozitia PNL este de a vota impotriva proiectului minier de la Rosia Montana, a declarat liderul PNL, Crin Antonescu, la finalul sedintei. Eu .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2578 seconds )