Libnet.ro
UNICEF

01:05

Razboi economic: Rusia santajeaza Ucraina cu noi taxe.

România Liberă România Liberă,
Razboi economic: Rusia santajeaza Ucraina cu noi taxe.

Rusia va majora taxele vamale pentru importurile de produse din Ucraina in cazul in care Kievul decide apropierea tarii de Uniunea Europeana, avertizeaza ministrul rus al Economiei, Aleksei Uliukaev, citat de AFP, conform Mediafax. Citeste si: Mandat international de arestare pentru fostul presedinte ucrainean Viktor Ianukovici Noi transmitem Ucrainei urmatorul lucru: bineinteles ca aveti dreptul sa va alegeti drumul, a declarat Aleksei Uliukaev intr-un articol de opinie publicat in . continuă pe România Liberă

Rehn: UE ofera Ucrainei perspectiva aderarii la spatiul european.

Ucraina ar putea adera la Uniunea Europeana in viitor, in termen mediu sau lung, daca va indeplini anumite conditii, afirma comisarul UE pentru Afaceri Economice si Monetare, citat de site-ul agentiei Interfax Ukraine, potrivit Mediafax. Citeste si: Razboi economic: Rusia santajeaza Ucraina cu noi taxe Ucraina se afla intr-un moment de rascruce istoric, iar Europa trebuie sa faca fata acestui moment istoric si sa poata oferi Ucrainei perspective de aderare pe termen mediu si lung .

Medvedev: Occidentul recunoaste noile autoritati dela Kiev? O aberatie!.

Decizia Occidentului de a recunoaste noile autoritati din Ucraina este o aberatie, afirma premierului Rusiei, Dmitri Medvedev, ridicand serioase semne de intrebare in legatura cu legitimitatea puterii de la Kiev. La modul concret, astazi nu mai avem cu cine sa vorbim. Legitimitatea unora dintre organismele de putere de acolo ridica dubii serioase, a explicat Dmitri Medvedev, citat de AFP, anunta Mediafax. Citeste si: Razboi economic: Rusia santajeaza Ucraina cu noi taxe Unii dintre .

Rusia pedepseste Ucraina: va majora taxele vamale, daca aceasta se va apropia de UE

Rusia va majora taxele vamale pentru importurile de produse din Ucraina in cazul in care Kievul decide apropierea tarii de Uniunea Europeana, avertizeaza ministrul rus al Economiei, Aleksei Uliukaev, citat de AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )