Libnet.ro
UNICEF

11:00

Razvan Burleanu a castigat alegerile pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal

Antena3 Antena3,
Razvan Burleanu a castigat alegerile pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal

Razvan Burleanu este noul presedinte alFederatiei Romane de Fotbal. Burleanu a obtinut majoritatea voturilor membrilor Adunarii Generale, peste 87 din 173. Burleanu il succede in functie pe Mircea Sandu,. continuă pe Antena3

Razvan Burleanu a castigat alegerile pentru sefia FRF. Rezultatul final al votului, amanat din cauza unei tentative de frauda

Razvan Burleanu este noul presedinte alFederatiei Romane de Fotbal. Burleanu a obtinut majoritatea voturilor membrilor Adunarii Generale, peste 87 din 173. Burleanu il succede in functie pe Mircea Sandu,.

Alegerile pentru sefia FRF - Gica Popescu, marele favorit, iese din cursa - Cinci candidati se vor lupta pentru postul ocupat acum de Mircea Sandu

Gica Popescu a fost condamnat la trei ani si patru luni de inchisoare cu executare pentru implicarea in Dosarul Transferurilor, iar aceasta decizie il impiedica pe fostul capitan al Barcelonei sa candideze la functia de presedinte al FRF. Alegerile pentru sefia fotbalului romanesc vor avea loc miercuri, 5 martie.

PREZENTARE Cine este Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF: A fost angajat in cadrul Parlamentului Romaniei si Administratiei Prezidentiale

Absolvent al Facultatii de Stiinte Politice si fost angajat in cadrul Parlamentului Romaniei si Administratiei Prezidentiale, Razvan Burleanu a castigat, miercuri, alegerile pentru functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Intra in material pentru a vedea o prezentare a celui care il va inlocui pe Mircea Sandu.

Razvan Burleanu este noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal

Razvan Burleanu a fost ales, miercuri, in functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Acesta a primit 113 voturi in turul doi de scrutin, fata de 58 cate a avut Vasile Avram, transmite.

Razvan Burleanu si Vasile Avram, in turul 2 al alegerilor pentru presedintia FRF

Razvan Burleanu si Vasile Avram se vor infrunta in turul al doilea de scrutin al alegerilor pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal. Presedintele Federatiei Romane de Minifotbal, Razvan Burleanu, a.

Razvan Burleanu si Vasile Avram au intrat in turul doi al alegerilor pentru sefia FRF

Razvan Burleanu si Vasile Avram au intrat in turul doi al alegerilor pentru functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal FRF), relateaza Mediafax. in urma primului tur, Burleanu a obtinut 72 de voturi,.

Razvan Burleanu catre Adalbert Kassai, dupa castigarea alegerilor de la FRF: Astept pe biroul meu demisia dumneavoastra!

Noul presedinte al FRF, Razvan Burleanu, a declarat imediat dupa castigarea alegerilor ca asteapta in cel mai scurt timp demisia secretarului general Adalbert Kassai, multumind totodata celor care l-au sustinut si votat in drumul sau spre sefia federatiei.

Presedinte la 29 de ani. Razvan Burleanu e noul sef al FRF

Razvan Burleanu 29de ani) a fost ales miercuri 5 martie pe postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Cu un discurs impecabil, tanar si probabil cu sustinere, FRF are sansa unui nou inceput prin Burleanu. Era nevoie de o schimbare si este bine ca aceasta s-a produs cu un on tanar, care poate aduce un alt suflu si elimina vechiul sistem hulit permanent in ultimii 20 de ani.

PROFIL: Cine este Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF

Razvan Burleanu a fost ales, miercuri, in postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, dupa ce l-a invins in turul doi de scrutin pe Vasile Avram cu o diferenta zdrobitoare de scor. Vedeti mai jos cine este Razvan Burleanu, cel mai tanar presedinte de federatie din Europa.

Cursa pentru sefia FRF, influentata de verdictul din Dosarul Transferurilor. Burleanu si Avram au devenit favoriti

Fostul capitan al echipei nationale si al Barcelonei, Gica Popescu, era marele favorit pentru a-l inlocui pe Mircea Sandu in functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, inainte de a fi condamnat cu.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )