Libnet.ro
UNICEF

11:00

Razvan Burleanu si Vasile Avram au intrat in turul doi al alegerilor pentru sefia FRF

B1 B1,
Razvan Burleanu si Vasile Avram au intrat in turul doi al alegerilor pentru sefia FRF

Razvan Burleanu si Vasile Avram au intrat in turul doi al alegerilor pentru functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal FRF), relateaza Mediafax. in urma primului tur, Burleanu a obtinut 72 de voturi,. continuă pe B1

Razvan Burleanu si Vasile Avram, in turul 2 al alegerilor pentru presedintia FRF

Razvan Burleanu si Vasile Avram se vor infrunta in turul al doilea de scrutin al alegerilor pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal. Presedintele Federatiei Romane de Minifotbal, Razvan Burleanu, a.

Razvan Burleanu si Vasile Avram, in turul 2 al alegerilor pentru presedintia FRF. Chivorchian il sustine pe Burleanu

UPDATE 16:30: Gheorghe Chivorchian il sustine pe Burleanu in turul 2: Multumesc celor care m-au votat si am rugamintea sa dati voturile mele viitorului, adica lui Razvan Burleanu. Stirea originala, dupa.

Razvan Burleanu catre Adalbert Kassai, dupa castigarea alegerilor de la FRF: Astept pe biroul meu demisia dumneavoastra!

Noul presedinte al FRF, Razvan Burleanu, a declarat imediat dupa castigarea alegerilor ca asteapta in cel mai scurt timp demisia secretarului general Adalbert Kassai, multumind totodata celor care l-au sustinut si votat in drumul sau spre sefia federatiei.

PROFIL: Cine este Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF

Razvan Burleanu a fost ales, miercuri, in postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, dupa ce l-a invins in turul doi de scrutin pe Vasile Avram cu o diferenta zdrobitoare de scor. Vedeti mai jos cine este Razvan Burleanu, cel mai tanar presedinte de federatie din Europa.

Surpriza in lumea fotbalului: Razvan Burleanu, 29 de ani, noul presedinte al FRF

Presedintele FR de Minifotbal, Razvan Burleanu, a fost ales, miercuri, in functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal FRF), el primind 113 voturi in turul doi de scrutin, fata de 59 cate a avut fostul arbitru Vasile Avram.

Razvan Burleanu este noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal

Razvan Burleanu a fost ales, miercuri, in functia de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Acesta a primit 113 voturi in turul doi de scrutin, fata de 58 cate a avut Vasile Avram, transmite.

Vasile Avram a acceptat cu sportivitate infrangerea din duelul cu Burleanu: De azi inainte fotbalul va castiga. ii urez succes noului presedinte!

Vasile Avram, marele invins din duelul cu Razvan Burleanu pentru sefia FRF, a avut puterea pentru a-si recunoaste infrangerea si l-a felicitat pe contracandidatul sau pentru succes.

Razvan Burleanu, noul presedinte FRF. Cine este omul care il inlocuieste pe Mircea Sandu dupa 24 de ani

Razvan Burleanu a castigat duelul cu Vasile Avram pentru fotoliul de presedinte FRF cu scorul de 112-59. Iata portretul unui conducator tanar, venit parca de nicaieri, care a furnizat o surpriza uriasa.

Presedinte la 29 de ani. Razvan Burleanu e noul sef al FRF

Razvan Burleanu 29de ani) a fost ales miercuri 5 martie pe postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal. Cu un discurs impecabil, tanar si probabil cu sustinere, FRF are sansa unui nou inceput prin Burleanu. Era nevoie de o schimbare si este bine ca aceasta s-a produs cu un on tanar, care poate aduce un alt suflu si elimina vechiul sistem hulit permanent in ultimii 20 de ani.

Razvan Burleanu a castigat alegerile pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal

Razvan Burleanu este noul presedinte alFederatiei Romane de Fotbal. Burleanu a obtinut majoritatea voturilor membrilor Adunarii Generale, peste 87 din 173. Burleanu il succede in functie pe Mircea Sandu,.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )