Libnet.ro
UNICEF

00:07

Razvan Burleanu: Daca se respecta statutul, CSU Craiova n-are drept de promovare. Seful FRF a dezvaluit noile reguli ale sistemului de licentiere

Adevărul Adevărul,
Razvan Burleanu: Daca se respecta statutul, CSU Craiova n-are drept de promovare. Seful FRF a dezvaluit noile reguli ale sistemului de licentiere

Desi oficialii lui CSU Craiova au anuntat zilele trecute ca echipa lor a primit din partea UEFA dreptul de a promova in Liga 1, presedintele FRF nu este de aceeasi parere, precizand ca formatia din Banie nu poate promova, chiar daca va obtine acest drept pe terenul de joc. continuă pe Adevărul

Burleanu il contrazice pe Iorgulescu: CSU Craiova nu are drept de promovare

Razvan Burleanu a declarat, miercuri seara, ca in acest moment echipa CSU Craiova, nu are drept de promovare in Liga 1 potrivit regulamentului FRF in vigoare, asta dupa ce Gino Iorgulescu, presedintele LPF, sustinuse contrariul.

CSU Craiova a primit o veste buna de la UEFA: Echipele nou afiliate pot sa urce din primul an in esalonul superior

Desi a fost infiintata anul trecut, daca va promova la finalul play-off-ului din Liga a 2-a, CSU Craiova va primi dreptul de a juca in primul esalon fotbalistic al tarii.

CSU Craiova are sprijinul UEFA si poate ataca promovarea

Ion Geolgau, directorul general al CSU Craiova, a declarat la o emisiune locala ca a primit din partea UEFA avizul favorabil in ceea ce priveste posibilitatea de a evolua in Liga 1 daca acest lucru va fi reusit pe cale sportiva.

Prima conferinta a presedintelui FRF. Ce planuri si obiective are Razvan Burleanu. Raspuns pentru Hagi: E recunoscut pentru misoginismul sau

Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF, a sustinut luni o prima conferinta de presa, la o luna dupa numirea in functie. Burleanu a atins numeroase subiecte, a vorbit despre reformarea fotbalului si a tinut sa raspunda si atacului lui Gica Hagi.

inca un nume nou in organigrama FRF: Aurel Ticleanu s-a alaturat echipei condusa de Razvan Burleanu

Aurel Ticleanu, fost component al Craiovei Maxima, s-a alaturat echipei lui Razvan Burleanu si urmeaza sa conduca destinele departamentului de scouting al FRF:.

Daniel Prodan a facut o plangere la DNA impotriva lui Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF

Daniel Prodan, directorul sportiv al FRF, a precizat, in cursul zilei de marti, ca a facut un denunt la DNA impotriva lui Razvan Burleanu, cerandu-le procurorilor anticoruptie sa investigheze modul in care noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal a intrat in posesia unor terenuri la Onesti si la Ploiesti.

Prima conferinta a presedintelui FRF. Ce planuri si obiective are Razvan Burleanu

Razvan Burleanu, noul presedinte al FRF, sustine la aceasta ora prima conferinta de presa, la o luna dupa numirea in functie.

CSU Craiova plateste salarii mai mari decat primele trei din Liga 1

Echipa CSU Craiova are o forta financiara deosebita pentru nivelul ligii secunde, iar Ilie Balaci spune ca la noua formatie din Banie se platesc salarii mai mari decat la primele trei echipe din prima liga.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )