Libnet.ro
UNICEF

08:30

Reactia Elenei Udrea dupa ce a fost arestata: Nu poti pune catuse adevarului!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Reactia Elenei Udrea dupa ce a fost arestata: Nu poti pune catuse adevarului!

Elena Udrea a fost scoasa din sediul DNA, incatusata si inconjurata de opt jandarmi, ea spunandu-le jurnalistilor la iesire Ce, va asteptati la altceva? si declarand Poti pune catuse Elenei Udrea. Nu poti pune catuse adevarului. continuă pe Wall-Street Ro

Reactia Elenei Udrea, dupa ce a aflat ca va fi arestata: Parlamentul a avut o sansa, dar a ratat-o

Elena Udrea a publicat un nou mesaj pe Facebook, dupa ce a aflat decizia parlamentarilor potrivit careia poate fi arestata. in mesaj, Udrea spune ca isi asuma destinul si ca Parlamentul a avut o sansa, dar.

Reactia Elenei Udrea, dupa votul din Parlament

Deputata Elena Udrea a postat, pe pagina personala de Facebook, un mesaju prin care spune ca imi asum destnul, facand referire la votul, din Parlament, de luni seara, cu privire la cererile DNA de incepere a urmaririi penale si a arestarii preventive.

Mesaj pe pagina de Facebook a Elenei Udrea, dupa ce a primit mandat de arestare pentru 30 de zile: Voi incerca sa comunic cu voi aici si sa spun adevarul asa cum il stiu eu

Elena Udrea a postat miercuri seara un mesaj pe Facebook la scurt timp dupa ce deputatul PMP a primit mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile. Nu poti pune catuse adevarului! Dupa acest lucru ma ghidez in aceasta perioada. Asa ca voi incerca, aici, pe facebook, sa comunic cu voi si sa spun adevarul asa cum il stiu eu. Ca sa nu isc vreo dezbatere, fac precizarea ca nu am acces la telefon sau internet, mesajele pe care le veti vedea fiind transmise prin intermediul avocatului.

Elena Udrea a fost ARESTATA pentru 30 de zile

Deputata Elena Udrea a fost arestata preventiv pentru 30 de zile, dupa denuntul lui Dinu Pescariu in dosarul Microsoft.

Elena Udrea, primul mesaj dupa ce a fost arestata: Nu poti pune catuse adevarului. Am incredere ca masura va fi ridicata, probabil luni

Elena Udrea a transmis un prim mesaj, miercuri seara, dupa ce iCCJ a decis arestarea sa pentru 30 de zile in dosarul Microsoft. Nu poti pune catuse adevarului! Dupa acest lucru ma ghidez in aceasta .

Elena Udrea a fost arestata pentru 30 de zile in dosarul Microsoft

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, miercuri, ca Elena Udrea sa fie arestata pentru 30 de zile. Mandatul de arestare a fost emis in urma denuntului lui Dinu Pescariu. Avocatul Elenei Udrea a anuntat.

ELENA UDREA a fost ARESTATA pentru 30 de zile

45 - Instanta suprema a emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele Elenei Udrea. Arestarea a fost dispusa in dosarul Microsoft. S-a emis un mandat de arestare pentru denuntul lui Pescariu,.

Cererile de arestare a Elenei Udrea au fost publicate in Monitorul Oficial

Cele trei cereri de arestare a Elenei Udrea, aprobate de Parlament, au fost publicate imediat dupa miezul noptii in Monitorul Oficial. Fostul ministru al Dezvoltarii poate fi arestat in dosarele Gala Bute .

Elena Udrea a fost arestata pentru 30 de zile in dosarul Microsoft (VIDEO)

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, miercuri, ca Elena Udrea sa fie arestata pentru 30 de zile. Mandatul de arestare a fost emis in urma denuntului lui Dinu Pescariu. Decizia iCCJ nu este definitiva,.

Primarul din Lupeni, complicele Elenei Udrea, a fost arestat in dosarul Gala Bute

Primarul orasului Lupeni a fost arestat in dosarul Gala Bute. Cornel Rasmerita este acuzat ca a fost complicele Elenei Udrea in fraudele pe care fostul ministru al Dezvoltarii Regionale le-a comis. Primarul avea.

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )