Libnet.ro
UNICEF

23:30

Reactiile celor noua ministri vizati de DNA. Procurorii cer ridicarea imunitatii

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Reactiile celor noua ministri vizati de DNA. Procurorii cer ridicarea imunitatii

DNA vrea sa inceapa urmarirea penala in cazul a noua fosti ministri in dosarul privind contracte de licente Microsoft in valoare de sute de milioane de euro. Procurorul sef a cerut aviz de la presedinte, Senat, Camera Deputatilor si Parlamentul. continuă pe Wall-Street Ro

Noua fosti ministri, vizati de DNA in dosarul mitei pentru achizitii IT si sisteme de securitate

DNA cere Parchetului General sesizarea institutiilor presedintelui Romaniei, a Senatului, a Camerei Deputatilor si a Parlamentului European, in vederea inceperii urmaririi penale fata de noua politicieni, intre care Ecaterina Andronescu, Valerian Vreme, Dan Nica, Daneil Funeriu si Mihai Tanasescu, in dosarul mitei pentru achizitii IT si sisteme de securitate .

Procurorii cer arestarea lui Adrian Sobaru: El risca 7 ani de inchisoare

Procurorii cer arestarea luiAdrianSobaru, angajatul TVR care a rupt cu masina o bariera a Palatului Victoria. El a fost adus, joi dimineata, la Parchetul de pe langa Judecatoria Sector 1 pentru a fi.

UPDATE. Adrian Sobaru, audiat la Parchetul Judecatoriei S1. Procurorii cer arestarea angajatului TVR

Procurorii cer instantei arestarea preventiva a angajatului TVR Adrian Sobaru. Acesta a intrat, miercuri, cu masina in curtea Guvernului. Sobaru s-ar fi stropit cu benzina pe haine, iar in portbagaj ar fi avut butelii cu gaz.

Victor Ponta, despre cererea DNA in cazul celor noua fosti ministri: Justitia sa isi faca datoria

Justitia sa isi faca datoria, a reactionat premierul Ponta la solicitarea DNA de incepere a urmaririi penale pentru noua fosti ministri in cazul Microsoft, adaugand ca nu poate comenta mai mult avand .

Procurorii cer arestarea preventiva a lui Adrian Sobaru, dupa ce a intrat cu masina in bariera de la Palatul Victoria

Procurorii Parchetului Judecatoriei Sectorului 1 l-au audiat, joi, pe Adrian Sobaru si au formulat pe numele acestuia propunere de arestare preventiva pentru distrugere si tulburarea ordinii si linistii.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )