Libnet.ro
UNICEF

10:30

Reactiile publice la moartea lui George Motoi

România Liberă România Liberă,
Reactiile publice la moartea lui George Motoi

Actorul Mircea Diaconu a declarat ca George Motoi a fost un om de o calitate ireprosabila si aprecizat ca ii pare foarte rau pentru trecerea in nefiinta a artistului, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Reactia actorilor la moartea lui George Motoi

Actorul Mircea Diaconu a declarat ca George Motoi a fost un om de o calitate ireprosabila si aprecizat ca ii pare foarte rau pentru trecerea in nefiinta a artistului, informeaza Mediafax.

Vladimir Gaitan, la moartea lui George Motoi: Regret si constat ca ne rarim tot mai mult

Vladimir Gaitan declara ca l-a pretuit pe George Motoi, care a incetat din viata miercuri, la varsta de 79 de ani. Actorul spune ca regreta si ca nimic nu inlocuieste golul lasat de acesti oameni.

Actorul George Motoi a murit. Reactiile colegilor de scena

Actorul George Motoi a murit, miercuri, la varsta de 79 de ani, a anuntat familia acestuia pe pagina de Facebook a artistului, relateaza Mediafax.

A murit actorul George Motoi

Actorul si regizorul George Motoi a murit in aceasta dimineata, dupa ce mai multi ani s-a luptat cu o boala necrutatoare. George Motoi implinise 79 de ani pe 22 ianuarie. Acesta le-a cerut atat familiei, cat.

Actorul George Motoi va fi inmormantat vineri, intr-un cimitir din Bucuresti

Actorul George Motoi, care a murit miercuri, la varsta de 79 de ani, va fi inmormantat vineri, la cimitirul Sfanta Vineri din Bucuresti, se arata pe site-ul Teatrului National din Bucuresti, conform Mediafax.

George Motoi: Nu pot sa joc rolul unui tigan. Actorul a refuzat sa joace in telenovele

Inalt, suplu, elegant, cu o tinuta artistocrata. Asa era actorul George Motoi, care a murit miercuri, la varsta de 79 de ani. Cand spui George Motoi, te gandesti la marile lui roluri: Caligula, Vlaicu-Voda sau Alexandru Lapusneanu.

Actorul George Motoi a murit la varsta de 79 de ani

Actorul George Motoi a murit miercuri, la varsta de 79 de ani, potrivit unui anunt facut de fiica acestuia pe pagina de Facebook a artistului, anunta B1 TV. Tatal meu si-a trait viata cu discretie si.

Actorul George Motoi va fi inmormantat vineri, la cimitirul Sfanta Vineri

Trupul neinsufletit al actorului George Motoi va fi depus joi, 5 martie, la capela Cimitirului Sfanta Vineri, iar inmormantarea va avea loc vineri, 6 martie 2015, potrivit unui anunt postat pe site-ul Teatrului.

FOTO+VIDEO. Cine a fost actorul George Motoi

Om de teatru, actor si regizor, George Motoi s-a nascut in anul 1936, in Arman, in judetul Caliacra. A fost unul dintre actorii de prim rang ai tarii, informeaza Wikipedia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )