Libnet.ro
UNICEF

08:00

Recensamant in Republica Moldova: Localitatea cu cei mai multi romani declarati va castiga un automobil

Adevărul Adevărul,
Recensamant in Republica Moldova: Localitatea cu cei mai multi romani declarati va castiga un automobil

Localitatea din Republica Moldova care va avea procentajul cel mai mare de romani declarati la recensamantul din 12-25 mai, va castiga un automobil. Alte doua localitati, care vor ocupa locul 2 si 3 dupa procentajul de romani declarati de asemenea vor fi premiate, transmiste IPN. continuă pe Adevărul

Victor Ponta: Criza din Ucraina e o mare problema pentru Romania si Republica Moldova

Premierul roman Victor Ponta a afirmat duminica, la Negresti Oas, ca situatia de criza din Ucraina este o mare problema pentru Romania si mai ales pentru Republica Moldova, iar aceasta trebuie discutata in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), potrivit Agerpres.

Presa din Republica Moldova ramane partial libera, potrivit Freedom House

Republica Moldova ocupa locul 112 din 197 de tari in clasamentul international al libertatii presei pentru 2014, realizat de Freedom House, fiind partial libera.

Etnicii evrei din Odesa iau in calcul plecarea in Republica Moldova in cazul intensificarii violentelor

Comunitatea evreiasca din Odesa a pregatit un plan de plecare din regiune in cazul intensificarii violentelor, una dintre variantele luate in calcul fiind trecerea frontierei in Republica Moldova, au afirmat.

Comunitatea evreiasca din Odesa ia in calcul plecarea in Republica Moldova daca violentele se intensifica

Etnicii evrei din Odesa au pregatit un plan de plecare din regiune in cazul intensificarii violentelor, una dintre variantele luate in calcul fiind trecerea frontierei in Republica Moldova, afirma lideri ai comunitatii evreiesti, citati de ziarul The Jerusalem Post.

Vreme de cosmar in Romania. O tornada a fost filmata de mai multi turisti, in zona Muntilor Macinului din Tulcea

O tornada a fost filmata de mai multi turisti, in zona Muntilor Macinului din Tulcea. Turistii urcau spre Varful Iacobdeal cand au observat fenomenul neobisnuit pentru Romania. Pe imagini se poate vedea cum n.

Chef Nicolas Boussin, unul dintre cei mai renumiti patiseri din lume, a revenit la Bucuresti pentru a prepara deserturi frantuzesti originale, pregatite cu Grand Marnier

Bucuresti, 14 aprilie 2014 Cu putin inainte de sarbatorile pascale, Chef Nicolas Boussin, ambasadorul culinar Grand Marnier si unul dintre cei mai renumiti patiseri din lume, a revenit la Bucuresti pentru a propune si pregati noi retete de deserturi frantuzesti, realizate atent cu Grand Marnier, lichiorul creat dupa o reteta unica.

Romanii au cheltuit aproape 50 de milioane de lei in minivacanta de 1 Mai si au baut 50 de milioane de litri de bere

Aproape 50 de milioane de lei se estimeaza ca ar fi cheltuit turistii in cele patru zile ale minivacantei de 1 Mai. Cei mai multi dintre cei 90. 000 de romani care au petrecut Ziua Muncii departe de casa au ales sa mearga pe malul marii.

Numarul cercetatorilor din Republica Moldova e in scadere

Biroul National de Statistica arata ca pentru lucrarile de cercetare de anul trecut au fost cheltuite 356 de milioane de lei, cu 12 milioane mai putin decat in 2012.

Cat vor cheltui romanii in vacanta de 1 Mai. Ploile au stricat planurile hotelierilor

Distractie e distractie, dar pana la urma totul costa. Si nu putin. 50 de milioane de lei vor cheltui romanii pe cazare, masa si distractie in minivacanta de 1 Mai. Cei mai multi bani vor ajunge in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )