Libnet.ro
UNICEF

16:00

Recompensa de 1.800 de euro pentru studentul care l-a imobilizat pe atacatorul de la Iasi

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Recompensa de 1.800 de euro pentru studentul care l-a imobilizat pe atacatorul de la Iasi

O fundatie din Republica Moldova va oferi un premiu de aproximativ 1. 800 de euro studentului moldovean Marian Platonov, care alaturi de un alt coleg l-a imobilizat pe barbatul ce a incercat sa detoneze o bomba intr-o sala de curs a Facultatii de. continuă pe Wall-Street Ro

Ce recompensa va primi studentul care l-a imobilizat pe atacatorul din Iasi.

O fundatie din Republica Moldova va oferi un premiu de aproximativ 1. 800 de euro studentului moldovean Marian Platonov, care alaturi de un alt coleg l-a imobilizat pe barbatul ce a incercat sa detoneze o bomba intr-o sala de curs a Facultatii de Electronica din Iasi, scrie Mediafax. Fundatia Edelweiss din Republica Moldova, infiintata de omul de afaceri Vlad Plahotniuc, a anuntat ca ii va oferi 30. 000 lei moldovenesti, aproximativ 1. 800 de euro, studentului Marian Platonov, pentru ca acesta a .

Codlea primeste 3 milioane de euro pentru reabilitarea Centrului istoric

Primarul municipiului Codlea, Catalin Munteanu, a anuntat ieri ca a semnat, la ADR Centru, contractul de finantare pentru reabilitarea Centrului istoric al localitatii, investitie care se ridica la aproximativ 3 milioane de euro.

Alte 3 miliarde de euro pentru Grecia, aprobate de statele din zona euro

Statele din zona euro au convenit, marti, acordarea unei noi transe catre Grecia, in valoare de 3 miliarde de euro, din programul de finantare externa. Astfel, guvernul elevn urmeaza sa primeasca 2,5 miliarde de.

Metrorex a atribuit un contract de 15,5 milioane euro pentru lucrari suplimentare la Magistrala 5

Metrorex a atribuit un contract de 69 milioane lei 15,5 milioane euro) fara TVA asocierii Astaldi - FCC - Delta ACM - AB Construct pentru lucrari suplimentare la un tronson al Magistralei 5 Drumul Taberei - Pantelimon.

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,287 seconds )