Libnet.ro
UNICEF

18:00

Codlea primeste 3 milioane de euro pentru reabilitarea Centrului istoric

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Codlea primeste 3 milioane de euro pentru reabilitarea Centrului istoric

Primarul municipiului Codlea, Catalin Munteanu, a anuntat ieri ca a semnat, la ADR Centru, contractul de finantare pentru reabilitarea Centrului istoric al localitatii, investitie care se ridica la aproximativ 3 milioane de euro. continuă pe Ziarul Bursa

Metrorex a atribuit un contract de 15,5 milioane euro pentru lucrari suplimentare la Magistrala 5

Metrorex a atribuit un contract de 69 milioane lei 15,5 milioane euro) fara TVA asocierii Astaldi - FCC - Delta ACM - AB Construct pentru lucrari suplimentare la un tronson al Magistralei 5 Drumul Taberei - Pantelimon.

imprumut de 59 milioane euro de la BERD pentru un parc eolian in Galati

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) ar putea acorda firmei spaniole Inveravante Inversiones Universales un imprumut de 59 milioane euro pentru constructia unui parc eolian in Galati.

O rivala i-a oferit lui Liverpool 35 de milioane de euro pentru Suarez

Liverpool a primit ieri o oferta de 35 de milioane de euro pentru Luis Suarez de la Arsenal, dar n-a dorit sa negocieze. A refuzat direct oferta tunarilor.

Parc eolian de aproape 85 de milioane de euro la Galati

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) ar putea acorda firmei spaniole Inveravante Inversiones Universales un imprumut de 59 milioane euro pentru constructia unui parc eolian in Galati.

Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane, de peste 10,5 milioane euro, la extragerea 6/49

Premiu record la extragerea loto 6 din 49 de duminica! Premiul de peste 46,7 milioane de lei peste 10,5 milioane euro) este cel mai mare report inregistrat vreodata la Categoria I, informeaza Loteria Romana.

Grecia mai primeste 3 MLD. euro din partea zonei euro

Statele din zona euro au convenit sa acorde Greciei o noua transa, de 3 miliarde euro, din programul de finantare externa, cautand sa cumpere astfel suficienta liniste pe pietele financiare pentru a preveni o noua repriza a crizei datoriilor de stat in.

Premiul cel mare la Loto 6/49 nu a fost castigat: Reportul a ajuns la recordul istoric de 10,5 milioane euro

Cel mai mare premiu inregistrat vreodata la categoria I la Loto 6/49, in valoare de peste 10,5 milioane de euro, nu a fost castigat nici la extragerea de duminica, anunta Loteria Romana. Duminica au avut loc.

Alte 3 miliarde de euro pentru Grecia, aprobate de statele din zona euro

Statele din zona euro au convenit, marti, acordarea unei noi transe catre Grecia, in valoare de 3 miliarde de euro, din programul de finantare externa. Astfel, guvernul elevn urmeaza sa primeasca 2,5 miliarde de.

Recompensa de 1.800 de euro pentru studentul care l-a imobilizat pe atacatorul de la Iasi

O fundatie din Republica Moldova va oferi un premiu de aproximativ 1. 800 de euro studentului moldovean Marian Platonov, care alaturi de un alt coleg l-a imobilizat pe barbatul ce a incercat sa detoneze o bomba intr-o sala de curs a Facultatii de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )