Libnet.ro
UNICEF

20:00

Parc eolian de aproape 85 de milioane de euro la Galati

Adevărul Adevărul,
Parc eolian de aproape 85 de milioane de euro la Galati

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) ar putea acorda firmei spaniole Inveravante Inversiones Universales un imprumut de 59 milioane euro pentru constructia unui parc eolian in Galati. continuă pe Adevărul

imprumut de 59 milioane euro de la BERD pentru un parc eolian in Galati

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) ar putea acorda firmei spaniole Inveravante Inversiones Universales un imprumut de 59 milioane euro pentru constructia unui parc eolian in Galati.

Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane, de peste 10,5 milioane euro, la extragerea 6/49

Premiu record la extragerea loto 6 din 49 de duminica! Premiul de peste 46,7 milioane de lei peste 10,5 milioane euro) este cel mai mare report inregistrat vreodata la Categoria I, informeaza Loteria Romana.

Metrorex a atribuit un contract de 15,5 milioane euro pentru lucrari suplimentare la Magistrala 5

Metrorex a atribuit un contract de 69 milioane lei 15,5 milioane euro) fara TVA asocierii Astaldi - FCC - Delta ACM - AB Construct pentru lucrari suplimentare la un tronson al Magistralei 5 Drumul Taberei - Pantelimon.

Bancile ramburseaza anticipat catre BCE aproape 2 miliarde euro

Bancile din zona euro vor rambursa, saptamana aceasta, 2,095 miliarde euro din imprumuturile contractate de la Banca Centrala Europeana BCE) prin programul de urgenta pe trei ani LTRO Longer Term Refinancing Operations), derulat in 2011 si 2012.

Premiul cel mare la Loto 6/49 nu a fost castigat: Reportul a ajuns la recordul istoric de 10,5 milioane euro

Cel mai mare premiu inregistrat vreodata la categoria I la Loto 6/49, in valoare de peste 10,5 milioane de euro, nu a fost castigat nici la extragerea de duminica, anunta Loteria Romana. Duminica au avut loc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,256 seconds )