Libnet.ro
UNICEF

20:00

imprumut de 59 milioane euro de la BERD pentru un parc eolian in Galati

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
imprumut de 59 milioane euro de la BERD pentru un parc eolian in Galati

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) ar putea acorda firmei spaniole Inveravante Inversiones Universales un imprumut de 59 milioane euro pentru constructia unui parc eolian in Galati. continuă pe Ziarul Bursa

Parc eolian de aproape 85 de milioane de euro la Galati

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) ar putea acorda firmei spaniole Inveravante Inversiones Universales un imprumut de 59 milioane euro pentru constructia unui parc eolian in Galati.

Metrorex a atribuit un contract de 15,5 milioane euro pentru lucrari suplimentare la Magistrala 5

Metrorex a atribuit un contract de 69 milioane lei 15,5 milioane euro) fara TVA asocierii Astaldi - FCC - Delta ACM - AB Construct pentru lucrari suplimentare la un tronson al Magistralei 5 Drumul Taberei - Pantelimon.

Cel mai mare premiu din istoria Loteriei Romane, de peste 10,5 milioane euro, la extragerea 6/49

Premiu record la extragerea loto 6 din 49 de duminica! Premiul de peste 46,7 milioane de lei peste 10,5 milioane euro) este cel mai mare report inregistrat vreodata la Categoria I, informeaza Loteria Romana.

Oferta de vanzare pentru productia pe 7 ani de la Cupru Min Abrud. Avansul minim este de 40 milioane de euro

Ministerul Economiei a publicat anuntul privind atragerea de investitori al exploatarea miniera Cupru Min SA Abrud. Procedura vizeaza vanzarea unei cantitati maxime de 331. 890 tone de concentrate de cupru intr-o perioada de 7 ani. Avansul minim solicitat este de 40 de milioane de euro.

Premiul cel mare la Loto 6/49 nu a fost castigat: Reportul a ajuns la recordul istoric de 10,5 milioane euro

Cel mai mare premiu inregistrat vreodata la categoria I la Loto 6/49, in valoare de peste 10,5 milioane de euro, nu a fost castigat nici la extragerea de duminica, anunta Loteria Romana. Duminica au avut loc.

Planurile Volkswagen: model de 6000 euro, rival pentru Dacia si tehnologii mai verzi.

Seful de dezvoltare al grupului Volkswagen, Ulrich Hackenberg, vorbeste intr-un interviu pentru Automotive News despre viitorul celui mai mare producator auto german. Printre planurile Volkswagen se numara un model de 6000 de euro dar si tehnologii mai verzi, respectiv materiale mai usoare. Volkswagen duce o lupta stransa pe pietele emergente, acolo unde o cota importanta din piata o detin mai ales modele de buget. Iar nemtii par sa fie tot mai nerabdatori sa aiba si ei propriile modele .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )