Libnet.ro
UNICEF

01:06

Recompensa pentru cei care gasesc puii de lebada furati din parcul IOR

Antena3 Antena3,
Recompensa pentru cei care gasesc puii de lebada furati din parcul IOR

Primarul Sectorului 3 din Capitala, Robert Negoita, anunta ca va da recompensa o mie de lei celor care dau informatii despre puii de lebada disparuti din Parcul IOR. in urma cu cateva zile,. continuă pe Antena3

Comparator de preturi la energia electrica si gaze, pe site-ul ANRE, pentru cei care doresc sa-si schimbe furnizorii

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei va pune la dispozitia consumatorilor de energie electrica si gaze naturale un comparator de preturi, acesta fiind disponibil incepand cu data de 1 iunie 2017, pe pagina de internet a institutiei. Instrumentul de comparare este destinat tuturor potentialilor clienti finali care sunt interesati sa-si aleaga sau sa-si schimbe furnizorul de energie electrica si/sau gaze naturale, se arata intr-un comunicat al ANRE.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, ofera o recompensa celor care vor ajuta autoritatile sa gaseasca cei opt pui de lebada disparuti din parcul IOR

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, a promis ca ii va recompensa pe cei care vor ajuta autoritatile sa gaseasca cei opt pui de lebada disparuti din parcul IOR, in urma cu cateva zile.

ii vrea pe toti la puscarie! Serghei Mizil, nervos pe cei care s-au imbogatit din constructia de autostrazi (VIDEO)

Toti cei care au facut bani din asa-zisa constructie de autostrazi ar trebui sa ajunga la puscarie, a sustinut Serghei Mizil, in emisiunea Se intampla acum!, moderata de Tudor Barbu, pe B1.

Electric Castle: Toate abonamentele au fost epuizate, cu o luna inainte de festival. Cei care merg cu bicicleta pana la Bontida isi asigura intrarea

Cele peste 20. 000 de abonamente puse in vanzare au fost cumparate integral, dar fanii pot in continuare cumpara bilete pentru orice zi, anunta organizatorii festivalului Electric Castle, care se va desfasura intre 12 si 16 iulie la Castelul Banffy, din comuna Bontida, judetul Cluj.

MAE: Avertisment pentru romanii care pleaca in vacanta in Bulgaria sau Grecia

MAE informeaza romanii care vor sa calatoreasca pe teritoriul Bulgariei, cu destinatia Grecia, pe ruta Ruse - Yablanitsa - Sofia - Kulata, ca in perioada 30 mai - 2 iunie, in intervalul orar.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )