Libnet.ro
UNICEF

10:00

Record national. Angajatii celui mai mare parc de distractii din Romania si-au turnat in cap o galeata de o tona plina cu apa

Adevărul Adevărul,
Record national. Angajatii celui mai mare parc de distractii din Romania si-au turnat in cap o galeata de o tona plina cu apa

Divertiland, cel mai mare parc de distractii din Romania, s-a alaturat campaniei mondiale Ice Bucket Challenge, cu ajutorul celei mai mari galeti cu apa din Romania, aflata in incinta parcului si care are capacitatea de peste o tona. continuă pe Adevărul

Maine va fi inaugurat cel mai mare si modern loc de joaca pentru copii, din Capitala

Duminica, 24 august, in Parcul Lumea Copiilor din sectorul 4 al Capitalei va fi inaugurat cel mai mare si modern loc de joaca in aer liber destinat copiilor, potrivit reprezentantilor primariei de sector.

Vezi aici cum arata cea mai mare piscina din lume

Laguna de Cristal este cea mai mare piscina din lume. Este construita in statiunea turistica San Alfonso del Mar din Chile si amplasata chiar pe malul Oceanului Pacific. Laguna de Cristal din Chile are o lungime.

Tradeville spune ca bancile cu rezultate financiare slabe au cel mai mare potential. Banca Transilvania? Supraevaluata

Bancile cu scaderi ample ale rezultatelor financiare in ultimele 12 luni sunt cele care au si cel mai mare potential de crestere a cotatiilor pe bursa, considera analistii casei de brokeraj Tradeville.

Conflictul dintre Rusia si Ucraina a cauzat cea mai mare crestere a preturilor gazelor naturale din Europa in ultimii cinci ani

Conflictul dintre rusi si ucrainieni si ingrijorarile privind livrarile de combustibil au cauzat cea mai mare crestere a preturilor gazelor naturale din ultimii cinci ani inEuropa, scrie ZiarulFinanc.

GALERIE: Cea mai mare piscina din lume

Cea mai mare piscina din lume se afla in Chile, in statiunea San Alfonso del Mar, chiar pe malul Oceanului Pacific. Piscina detine acest titlu inca din anul 2007, iar asta pentru ca are o lungime de 1. 013 metri, contine 250. 000 de metri cubi de apa si se desfasoara pe o suprafata de 8 hectare.

Criza de sange a mobilizat Romania. Numar-record de donatori in Capitala, cei mai multi din ultimii 20 de ani

Criza de sange din spitale i-a determinat pe bucuresteni sa mearga dis-de-dimineata la Centrul de Transfuzii din Capitala pentru a dona sange. Peste 300 de oameni au donat, numarul acestora fiind cu 40% mai mare decat in perioada similara a anului trecut. De asemenea, militarii romani au donat si ei sange, iar studentii o vor face luni, in cadrul unor campanii de ajutorare.

Bucurestiul, printre orasele cu cel mai mare potential de crestere

Autoritatea Nationala pentru Turism ANT) vrea sa incheie un contract privind achizitionarea serviciilor de coproductie a unor programe ce urmeaza a fi difuzate la televiziunea internationala National Geographic Channel, pentru promovarea brandului de turism al Romaniei, conform unui anunt din 13 august al ANT.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2499 seconds )