Libnet.ro
UNICEF

01:05

Recunosti vedeta? Fotografie inedita cu unul dintre cei mai iubiti prezentatori de televiziune

Antena3 Antena3,
Recunosti vedeta? Fotografie inedita cu unul dintre cei mai iubiti prezentatori de televiziune

Dan Negru, vedeta Antenei 1, a postat de 1 iunie o fotografie din copilarie, de care si-a adus aminte cu nostalgie. Micul pionier si-a completat postarea cu un citat din George Calinescu; Imi privesc. continuă pe Antena3

Beneficiile practicarii yoga asupra creierului, explicate de unul dintre cei mai buni profesori de yoga din Romania

Creierul este, de departe, cel mai solicitat organ al unei persoane. Dana Tupa, unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati profesori de yoga din Romania, afirma ca este deja demonstrat stiintific ca sedintele regulate de yoga au capacitatea extraordinara de a imbunatati sanatatea emotionala si de a scadea raspunsul creierului la factorii de stres.

Unul dintre cei mai mari ingineri din tara s-a stins din viata: Era un om cu sufletul frumos, devotata profesiei

Inginerul Daniela Bulancea, sefa Serviciului Comercial de la ENET Focsani a murit in noaptea de luni spre marti, veste care i-a surprins pe colegii din cadrul societatii in care aceasta lucra de la.

Unul dintre cei mai controversati miliardari din lume, cu afaceri in Romania, avertisment apocaliptic: Pregatiti-va, Iadul se va dezlantui

Miliardarul Paul Singer are o serie de estimari sumbre pentru Wall Street si a construit un fond de investitii de 5 miliarde de dolari, pregatindu-se pentru ceea ce el a descris un iad care asteapta s?.

Dumitru Cristian Amzar, cel mai longeviv filozof roman si unul dintre cei mai apreciati studenti ai lui Heidegger

Unul dintre cei mai apreciati filozofi romani ai secolului XX, Dumitru Cristian Amzar a fost discipolul marelui Dimitrie Gusti, a fost studentul marelui Heidegger si a predat zeci de ani la universitati prestigioase din Germania.

Dumitru Cristian Amzar, cel mai longeviv filosof roman si unul dintre cei mai apreciati studenti ai lui Heidegger

Unul dintre cei mai apreciati filosofi romani ai secolului XX, Dumitru Cristian Amzar a fost discipolul marelui Dimitrie Gusti, a fost studentul marelui Heidegger si a predat zeci de ani la universitati prestigioase din Germania.

PARADOX! Proiectul Legii privind salarizarea bugetarilor REDUCE salariile angajatilor APIA, unii dintre cei mai PERFORMANTI din sistem

Proiectul Legii-cadru privind salarizarea personalului platit din fonduri publice reduce drastic salariile din cadrul Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) - centre judetene si locale, desi.

O recunosti? Fetita din imagine este una dintre cele mai frumoase femei din Romania

Catrinel Marlon Menghia), una dintre cele mai frumoase romance, a postat recent pe pagina sa de Facebook o fotografie din copilaria sa. in imagine, Catrinel avea 2 ani si se afla la Costinesti.

Relatia parintilor cu copiii: 48% au o parere buna si foarte buna despre aplicarea corectiilor/ Mama este indicata de cei mai multi ca fiind cea care le aplica (studiu)

Subiectul aplicarii unor corectii copiilor atunci cand acestia au un comportament necorespunzator este controversat: 48% dintre cei intervievati au o parere buna si foarte buna despre acest aspect, in timp ce acelasi procent au o parere proasta si foarte proasta, se arata intr-un studiu al IRES, cu privire la relatia dintre parinti si copii. 4 din 10 respondenti spun ca in familia lor exista obiceiul de a fi aplicate corectii copiilor. In cazul acestora, mama este indicata de cei mai multi ca fiind cea care aplica aceste corectii 87%). 7 din 10 respondenti sunt de acord cu ideea ca palma acordata copilului in sensul educarii lui constituie un act de incalcare a drepturilor copilului, potrivit aceluiasi studiu. Puteti citi integral studiul din atasament,.

Top 10 cei mai buni actori ai tuturor timpurilor, in functie de voturile cinefililor

Filmele in care au jucat au fost cap de afis in cinematografele din toata lumea, iar prestatiile lor au fost, de cele mai multe ori, rasplatite cu mult ravnitul Oscar. Cititorii unuia dintre cele mai cunoscute site-uri de specialitate Imdb. com au intocmit un top al celor mai buni actori ai tuturor timpurilor.

Radu Savopol, 5 To Go: Cei mai multi oameni beau cafea foarte ieftina, dar aia nu e cafea. Nu consideram concurenta cafeaua la 2 lei

Romanii nu au traditie in ce priveste cafeaua, insa in ultimii ani au inceput sa se educe si sa intrebe de unde provine cafeaua. Chiar si asa, cei mai multi oameni continua sa cumpere cafea foarte ieftina, de exemplu, cea la 2 lei de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )