Libnet.ro
UNICEF

01:05

Recuperatorii de la Kruk suspenda colectarea pentru cazurile care intrunesc conditiile de aplicare a legii darii in plata

Hotnews Hotnews,
 Recuperatorii de la Kruk suspenda colectarea pentru cazurile care intrunesc conditiile de aplicare a legii darii in plata

Legea darii in plata a intrat in vigoare in Romania generand numeroase discutii in mediul financiar. Datorita acestor aspecte neclare, compania de management al creantelor KRUK Romania S. , membra a Grupului international KRUK cu sediul in Polonia, a decis sa suspende actiunile de colectare amiabila pentru cazurile care intrunesc conditiile de aplicare a legii darii in plata. continuă pe Hotnews

CSM: Sistemul judiciar are nevoie de 600 de judecatori si 750 de grefieri pentru cazurile de insolventa a persoanelor fizice

Sistemul judiciar are nevoie de 600 de judecatori si 750 de grefieri pentru cazurile de insolventa a persoanelor fizice, transmite Consiliul Superior al Magistraturii, potrivit Agerpres. Plenul institutiei.

De cati judecatori are nevoie CSM pentru cazurile de insolventa a persoanelor fizice

Consiliul Superior al Magistraturii considera ca sistemul judiciar are nevoie de 600 de judecatori si 750 de grefieri pentru cazurile de insolventa a persoanelor fizice.

Reguli pentru cei care vor sa participe la evenimentul Record pentru Viata

Pentru o cat mai buna desfasurare a intregului eveniment, SERVICIUL DE AMBULANTA BUCURESTI ILFOV SI ASOCIATIA SOCIETATEA DE SALVARE BUCURESTI, in calitate de organizatori, au stabilit urmatoarele reguli privind ac.

MAE: Atentionare pentru romanii care calatoresc in Franta

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a transmis o atentionare de calatorie pentru cetatenii romani care calatoresc in Franta, ca urmare a vastelor miscari sociale anuntate de principalul sindicat francez - CGT.

Cristiano Ronaldo, mesaj pentru cluburile care il vor: Uitati de mine. Vreau sa ma retrag de la Real. Raman aici!

Cristiano Ronaldo a vorbit intr-un interviu pentru canalul tv La Sexta despre cariera sa la Real Madrid, dar si despre ceea ce se va intampla la finalul sezonului cu privire la o eventuala prelungire.

Lovitura pentru romanii care au masini inmatriculate in Bulgaria

Parlamentul de la Sofia a decis anularea automata a inmatricularii autoturismelor ce nu au asigurare de raspundere civila auto, scrie europalibera. ro. in ultimii ani peste 100 000 de automobile care.

Consiliul Concurentei a lansat un ghid cu recomandari pentru firmele care se asociaza la licitatiile publice

Consiliul Concurentei a lansat in consultare publica un proiect de ghid ce cuprinde o serie de indrumari si recomandari pentru companiile ce se asociaza pentru a participa la o procedura de achizitie publica, astfel incat acestea sa nu incalce.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )