Libnet.ro
UNICEF

22:00

Se redeschide un mega-dosar pentru Traian Basescu. Fostul presedinte va fi audiat luni

Antena3 Antena3,
Se redeschide un mega-dosar pentru Traian Basescu. Fostul presedinte va fi audiat luni

Fostul presedinte Traian Basescu va fi audit luni, intr-un nou dosar pe care procurorii au decis sa-l redeschida. Traian Basescu a confirmat informatia, dar nu a dorit sa dea mai multe detalii. Stire. continuă pe Antena3

O noua infrangere in instanta pentru Traian Basescu - DOCUMENT

Curtea de Apel Chisinau a decis, vineri, sa claseze decizia Judecatoriei Chisinau de a suspenda temporar decretul prin care Igor Dodon i-a retras cetatenia moldoveneasca fostului presedinte Traian Basescu,.

BOMBA! Se redeschide un MEGA-DOSAR: Traian Basescu, audiat luni. S-a prescris pentru toti, dar nu si pentru mine!

Fostul presedinte Traian Basescu a confirmat sambata seara, la Romania Tv, ca luni va fi audiat intr-un dosar pe care procurorii au decis sa-l redeschida, insa acesta nu a dat detalii.

Imagini de colectie: Sotii Ceausescu si fostul presedinte sirian Hafez Al-Assad, Traian Basescu si actualul lider de la Damasc, Bashar Al-Assad (VIDEO, FOTO)

O fotografie in care sunt surprinsi sotii Ceausescu alaturi de fostul presedinte sirian Hafez al-Assad a fost readusa in actualitate, in contextul noilor evenimente din Siria. Dictatorul.

Curtea de Apel din Chisinau a anulat suspendarea decretului de retragere a cetateniei lui Traian Basescu

Curtea de Apel din Chisinau a anulat vineri decizia Judecatoriei Centru a capitalei prin care decretul prezidential de retragere a cetateniei fostului presedinte al Romaniei Traian Basescu a fost suspendat, pana la solutionarea cauzei, informeaza sambata agentia de presa Moldpres.

Traian Basescu, fara cetatenie moldoveneasca. Cererea sa de suspendare a decretului de retragere a cetateniei, respinsa

Curtea de Apel Chisinau a respins, vineri, o cerere a lui Traian Basescu de suspendare a decretului prin care presedintele Republicii Moldova Igor Dodon i-a retras cetatenia moldoveneasca, pana la judecarea pe fond a cauzei, anunta News. ro. Astfel, a fost acceptat recursul lui Dodon impotriva deciziei Judecatoriei Chisinau prin care fusese admisa suspendarea decretului.

Curtea de Apel Chisinau decide impotriva lui Traian Basescu, in dosarul cetateniei

Curtea de Apel Chisinau a respins cererea lui Traian Basescu de suspendare a decretului prin care presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a retras cetatenia moldoveneasca, pana la judecarea pe fond a cauzei.

VIDEO. Comisarul UE, Corina Cretu, a fost mustrata, la Atena, de fostul presedinte al Parlamentului grec

Comisarul UE pentru Politici Regionale, Corina Cretu, a fost apostrofata de politicianul de extrema-stanga Zoe Konstantopoulou, in cursul unei dezbateri organizate la Atena.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )