Libnet.ro
UNICEF

09:30

Reducerea CAS se va negocia cu FMI pe mai multe scenarii, dar fara marirea vreunei taxe sau a bazei de impozitare, promite ministrul Ioana Petrescu

Adevărul Adevărul,
Reducerea CAS se va negocia cu FMI pe mai multe scenarii, dar fara marirea vreunei taxe sau a bazei de impozitare, promite ministrul Ioana Petrescu

Finantele nu vor negocia cu FMI largirea bazei de impozitare, ca masura compensatorie pentru scaderea cotei cu 5% CAS asa cum prevede scrisoarea de intentie), sustine ministrul Finantelor, Ioana Petrescu. Reducerea va fi aplicata de la 1 iulie si va afecta veniturile cu cel putin 1,5 miliarde de lei. continuă pe Adevărul

Misiunea FMI vine in Romania pe 2 iunie. Reducerea CAS cu 5 % la angajator, cea mai importanta tema a discutiilor

Misiunea FMI va veni la Bucuresti pe 2 iunie, pentru a treia evaluare a acordului stand-by. Cea mai importanta tema de discutie va fi reducerea CAS cu 5 % la angajator, de la jumatatea anului. Reprezentantii FMI.

Manolescu: Reducerea CAS cu un punct procentual presupune un efort bugetar de un miliard de lei anual

Reducerea contributiilor de asigurari sociale CAS) cu un punct procentual ar insemna un efort bugetar de un miliard de lei anual, a declarat marti Dan Manolescu, secretar de stat in Ministerul Finantelor Publice, citat de Agerpres. Estimarile pentru reducerea CAS cu un punct procentual sunt de un miliard de lei, a precizat Manolescu care a explicat ca reducerea cu cinci puncte procentuale a CAS de la 1 iulie ar presupune un efort bugetar de maxim 2,5 miliarde de lei pentru acest an. Dan Manolescu a mentionat, insa, ca decizia cu privire la reducerea CAS se va lua dupa discutiile din luna iunie cu reprezentantii institutiilor financiare internationale.

O romanca a fost gasita in stare grava la periferia Romei. Femeia a fost injunghiata de mai multe ori

O romanca din Italia a ajuns la spital in stare grava dupa ce a fost injunghiata de mai multe ori si abandonata la periferia Romei. Femeia are in jur de 30 de ani, dar nu i se stie identitatea si nu avea.

Meteorologii au emis mai multe avertizari de Cod galben de furtuni

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, mai multe avertizari de Cod galben de furtuni, fiind anuntate intensificari ale vantului si cantitati de apa ce vor atinge si depasi 25 de litri pe metru patrat.

UPDATE Meteorologii au emis mai multe avertizari de Cod galben de furtuni

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, mai multe avertizari de Cod galben de furtuni, fiind anuntate intensificari ale vantului si cantitati de apa ce vor atinge si depasi 25 de litri pe metru patrat.

FOTO Reprezentantii ADR Vest au vizitat mai multe obiective cu finantare europeana din judetul Arad

Reprezentantii Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Vest ADR Vest) au vizitat mai multe obiective cu finantare europeana din judetul Arad.

Moscova anunta ca mai multe mii de militari au fost retrasi de la frontiera cu Ucraina

Moscova continua sa mentina zeci de mii de oameni la granita cu Ucraina, desi mai multe mii de militari au fost retrasi deja din zona. Fortele rusesti continua sa se repozitioneze si sa se.

FOTO VIDEO Sate vasluiene sub ape. O ploaie torentiala a facut ravagii in mai multe localitati

Marti seara, o rupere de nori a inundat mai multe localitati limitrofe Barladului. in mai putin de o ora, comunele Zorleni si Bacani au fost maturate de siroaie de apa. in urma a ramas mocirla si gunoiaele impinse de ape.

Pugilistul de 16 ani acuzat ca a batut mai multe persoane pe strada a fost arestat preventiv

Alexandru Macingo, pugilistul clujean in varsta de 16 ani, acuzat ca alaturi de cinci tineri a agresat mai multe persoane pe strada, a fost arestat preventiv marti dupa-amiaza, dupa ce Judecatoria Cluj-Napoca a decis inlocuirea controlului judiciar fiindca adolescentul nu a respectat masurile impuse.

Mai multe curti si beciuri din Dambovita au fost inundate in urma unei ploi torentiale

Mai multe curti si beciuri din localitati situate in zona de nord a judetului Dambovita au fost inundate in urma unei ploi torentiale care a cazut marti dupa- amiaza, relateaza Mediafax. Pompierii au.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )