Libnet.ro
UNICEF

10:30

Reducerea TVA la carne nu se va aplica de la 1 ianuarie 2014

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Reducerea TVA la carne nu se va aplica de la 1 ianuarie 2014

Reducerea TVA la carne nu se va aplica de la 1 ianuarie 2014, deoarece bugetul statului nu permite aceasta diminuare, arata sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Fara protocol pentru reducerea TVA-ului la carne

Ministrul Agriculturii Daniel Constantin, nu a semnat protocolul privind reducerea TVA la carne, propus de reprezentantii din industria carnii.

Concluziile Consiliului European: Initiativa pentru ocuparea tinerilor sa fie operationala deplin din ianuarie 2014. Agenda digitala, Republica Moldova

Consiliul European subliniaza necesitatea operationalizarii depline a Initiativei pentru ocuparea tinerilor, de catre statele membre, incepand cu 1 ianuarie 2014, pentru absorbtia banilor europeni din aceasta facilitate, se arata in concluziile Consiliului European de joi si vineri. De asemenea, liderii statelor membre ale UE subliniaza necesitatea accelerarii agendei digitale a Uniunii si a pregatirii profesionale a populatiei europene in domeniul tehnologiei informatiei. In privinta Summit-ului Parteneriatului Estic de la Vilnius, de peste o luna, UE se declara dispusa sa incheie Acordul de Asociere cu Republica Moldova.

Producatorii de carne: Reducerea TVA ne-ar scoate din foame

Producatorii de carne din Romania sustin ca o reducerea a TVA la carne, pe modelul aplicat in industria de panificatie, ar avea efecte benefice atat pentru consumatori cat si pentru jucatorii din aceasta piata.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )