Libnet.ro
UNICEF

14:00

Reduceri eMAG la imprimante laser. Cele mai bune oferte de astazi

Antena3 Antena3,
Reduceri eMAG la imprimante laser. Cele mai bune oferte de astazi

Daca sunteti in cautarea unei imprimante laser, magazinul online emag. ro va pune la dispozitie numeroase modele la preturi avantajoase. Pentru a profita de gama de reduceri eMAG la imprimante laser,. continuă pe Antena3

Cele mai bune bancuri misogine. De ce e rochia de mireasa alba

Printre cele mai simpatice bancuri ce circula la ora actuala in mediul online se numara si cele misogine. Va prezentam mai jos un top al celor mai bune bancuri misogine.

Asa se fac cele mai bune muraturi asortate. Care e ingredientul secret

Printesa Polonic va prezinta cateva sugestii pentru muraturi. Ingrediente muraturi asortate: 1 kg de gogonele 2-3 pepeni mici cat pumnul cateva buchetele de conopida un morcov.

Utile: Specialistii au descoperit principala cauza a autismului; Un singur vaccin ne poate scapa de problemele dentare; Cele mai bune solutii pentru palpitatii

Sfaturi pentru a renunta la consumul alimentelor in timpul noptii. O problema a omului modern este consumul alimentelor in. Totul despre mamografie. In general, mamografia se recomanda femeilor dupa varsta de 40 de ani, insa exista si.

Cele mai bune filme care ajung pe Netflix in octombrie

Octombrie bate la usa si odata cu ea vine si noul an universitar. Pentru asta, de la Netflix, ai o lista de filme la care sa te uiti cand nu ai chef sa inveti. Stiu ca atunci cand trebuie sa inveti ai chef de orice altceva, dar numai nu de deschis cartea. Cum filmele sunt [].

Reduceri eMAG la boxe portabile. Top 3 oferte de astazi

Cele mai avantajoase reduceri eMAG la boxe portabile de astazi: Bose SoundLink Mini Bluetooth Series II, Activa Akai si Harman Kardon Go+Play mini.

Reduceri eMAG: Oferte la televizoare 4K pe care sa vezi serialele preferate

Noile reduceri eMAG iti aduc oferte bune la televizoare cu rezolutie 4K, pe care sa-ti vezi serialele preferate, mai ales intr-o zi ploioasa de inceput de toamna. Reduceri eMAG:Televizor 4K Smart Samsung 50KU6072 Rezolutia 4K este numai buna pentru diagonala de 125cm a ecranului, astfel ca te poti bucura de filmele si jocurile preferate la [].

Ilan Laufer s-a intalnit cu liderii a doua dintre cele mai mari grupuri de firme din Qatar

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Ilan Laufer, insotit de ambasadorul Romaniei in Statul Qatar, Cristian Tudor si de consilierul economic la Doha, s-a intalnit cu liderii a doua dintre cele mai mari grupuri de firme din Qatar: CEO-ul Power International Holding, Moutaz Al-Khayyat si presedintele Al-Faisal Holding, Shaikh Faisal bin Qasim Al-Thani, care detine si functia de presedinte al Consiliului Oamenilor de Afaceri Qatarezi.

Care sunt cele mai proaste zece seriale de televiziune din toate timpurile

Multe dintre cele mai proaste seriale de televiziune au luat nastere din concepte discutabile care ne fac sa ne intrebam cum de au fost aprobate vreodata. De obicei, sunt anulate dupa un singur sezon in care inregistreaza ratinguri foarte mici. Iata.

Veniturile asiguratorilor au crescut cu 8% pana la peste 5,04 miliarde de lei in primul semestru din 2017/Euroins, City Insurance si Asirom au cele mai mari venituri din politele RCA

Asiguratorii au inregistrat venituri de peste 5,07 miliarde de lei din primele brute subscrise in primul semestru din acest an, in crestere cu 8% comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, a anuntat luni ASF. In anul 2016 si in primul semestru al anului 2017, societatile cu cea mai mare pondere in piata de asigurari RCA erau Euroins, City Insurance si Asirom, care detineau impreuna peste jumatate din piata 54% la 31 decembrie 2016 si 71% la data de 30 iunie 2017), se mai arata in comunicatul autoritatii de supraveghere financiara.

Premiera pe piata media. Unul dintre cele mai tari campionate din Europa se vede in Romania, exclusiv pe internet

Un singur campionat din celebrul Big 5, titulatura data celor mai puternice cinci competitii ale Europei, nu se vede anul acesta in Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2489 seconds )