Libnet.ro
UNICEF

17:00

Referatul DNA in dosarul Microsoft: Gheorghe Stefan neaga in continuare ca ar fi primit bani

Hotnews Hotnews,
 Referatul DNA in dosarul Microsoft: Gheorghe Stefan neaga in continuare ca ar fi primit bani

Gheorghe Stefan recunoaste ca a intermediat o intalnire intre Dorin Cocos, Dinu Pescariu si Claudiu Florica, insa neaga ca ar fi primit vreo suma de bani in urma implicarii sale in fapte ilegale, potrivit referatului prin care procurorii DNA au solicitat prelungirea masurilor preventive a inculpatilor din dosarul Microsoft, citat de Agerpres. continuă pe Hotnews

Dosarul Microsoft. DNA i-a trimis in judecata pe Dorin Cocos, Gabriel Sandu, Gheorghe Stefan si Dumitru Nicolae

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA) au decis sa trimita in judecata o parte din inculpatii din dosarul Microsoft, respectiv pe fostul ministru Gabriel Sandu, pe fostul primar al municipiului Piatra Neamt Gheorghe Stefan, dar si pe afaceristii Dorin Cocos si Dumitru Nicolae.

Dorin Cocos, Nicolae Dumitru, Gabriel Sandu si Gheorghe Stefan, trimisi in judecata in dosarul Microsoft

Fostul ministru Gabriel Sandu, oamenii de afaceri Nicolae Dumitru si Dorin Cocos, precum si primarul suspendat din Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, au fost trimisi luni in judecata de DNA pentru fapte de coruptie in dosarul Microsoft. Informatia nu a fost confirmata inca de DNA, dar dosarul a fost inregistrat deja la Inalta Curte de Casatie si Justitie, nefiind stabilit primul termen de judecata, anunta Agerpres.

Dorin Cocos, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu, trimisi in judecata in dosarul Microsoft

Oamenii de afaceri Dorin Cocos si Dumitru Nicolae si primarul suspendat Gheorghe Stefan si fostul ministru Gabriel Sandu au fost trimisi in judecata, luni, pentru fapte de coruptie in dosarul Microsoft,.

Dorin Cocos, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu, trimisi in judecata in dosarul Microsoft

Omul de afaceri Dorin Cocos, fostul ministru Gabriel Sandu, primarul suspendat al municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan si Nicolae Dumitru au fost trimisi in judecata in dosarul Microsoft, informeaza.

Dorin Cocos, Gheorghe Stefan si Gabriel Sandu, trimisi in judecata in dosarul Microsoft

Oamenii de afaceri Dorin Cocos si Dumitru Nicolae, precum si primarul suspendat Gheorghe Stefan si fostul ministru Gabriel Sandu au fost trimisi in judecata, luni, pentru fapte de coruptie in legatura cu modul in care au fost atribuite licente.

Cocos, Sandu, Pinalti si NIRO, trimisi in judecata in dosarul Microsoft pentru trafic de influenta. Se continua ancheta pentru spalarea de bani

Oamenii de afaceri Dorin Cocos, Sandu Gheorghe, Gheorghe Stefan, zis Pinalti si Dumitru Nicolae, zis NIRO, au fost trimisi, luni, in judecata, in dosarul Microsoft, pentru trafic de influenta si banii primiti pentru aceasta infractiune. Spalarea banilor de catre cei patru inculpati - in total, de ordinul zecilor de milioane de euro-, a ramas in investigare .

ICCJ a decis soarta inculpatilor din dosarul Microsoft. Ce se va intampla cu Dorin Cocos, Gabriel Sandu si Niro

Curtea suprema a decis sa mentina masurile preventive pentru inculpatii din dosarul Microsoft. Astfel Gheorghe Stefan ramane in arest preventiv, iar Dorin Cocos, Gabriel Sandu si Dumitru Nicolae in arest.

Dinu Pescariu si Claudiu Florica au scapat de acuzatiile care le-au fost aduse in dosarul Microsoft

Dinu Pescariu si Claudiu Florica au scapat de toate acuzatiile aduse de procurorii anticoruptie in dosarul Microsoft. Cel putin asa reiese din rechizitoriul anchetatorilor prin care oamenii de afaceri Dorin Cocos si Dumitru Nicolae, primarul Gheorghe Stefan si fostul ministru Gabriel Sandu au fost trimisi in judecata. Pescariu si Florica au fost acuzat ca i-ar fi dat lui Dorin Cocos 9 milioane de euro comision pentru obtinerea unui contract.

Dosarul Microsoft: Dinu Pescariu si Claudiu Florica scapa de acuzatiile DNA

Dinu Pescariu si Claudiu Florica, acuzati ca au dat mita lui Dorin Cocos 9 milioane de euro, in dosarul Microsoft, nu vor fi trimisi in judecata de procurorii anticoruptie, dupa ce si-au recunoscut faptele si au fost martori denuntatori.

Au SCAPAT de dosarul Microsoft. DNA a clasat acuzatiile fata de Dinu Pescariu, Dragos Stan si Claudiu Florica

Procurorii anticoruptie au clasat acuzatiile aduse lui Dinu Pescariu, Dragos Stan si Claudiu Florica, in dosarul Microsoft, printre care dare de mita si cumparare de influenta, dupa ce acestia au.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )