Libnet.ro
UNICEF

21:30

Referendumul privind statutul regiunii autonome proruse Crimeea va avea loc pe 30 martie

Hotnews Hotnews,
 Referendumul privind statutul regiunii autonome proruse Crimeea va avea loc pe 30 martie

Noul premier din Crimeea, Serghei Aksionov, a decis organizarea pe 30 martie a referendumului privind statutul regiunii autonome proruse. Initial, Parlamentul din Crimeea stabilise plebiscitul pentru data de 25 mai. Parlamentul din Crimeea a explicat ca referendumul vizeaza imbunatatirea statutului autonomiei regionale si extinderea competentelor. continuă pe Hotnews

Premierul din Crimeea a AMANAT referendumul privind statutul regiunii

Noul premier din Crimeea, Serghei Aksionov, a decis organizarea pe 30 martie a referendumului privind statutul regiunii autonome proruse, informeaza BBC, conform Mediafax. Initial, Parlamentul din Crimeea stabilise.

UPDATE. Crimeea: Zeci de indivizi cu cagule patruleaza in jurul Parlamentului din Simferopol. ...

UPDATE: Noul premier din Crimeea, Serghei Aksionov, a decis organizarea pe 30 martie a referendumului privind statutul regiunii autonome proruse, informeaza BBC, conform Mediafax. Initial, Parlamentul din Crimeea stabilise plebiscitul pe 25 mai. Parlamentul din Crimeea a explicat ca referendumul vizeaza imbunatatirea statutului autonomiei regionale si extinderea competentelor, informeaza BBC. Potrivit principiilor care stau la baza democratiei, plenul Parlamentului Crimeei considera ca .

Primul pas spre SEPARARE. Parlamentul din Crimeea a anuntat un REFERENDUM privind viitorul regiunii autonome

Parlamentul Regiunii Autonome Crimeea a anuntat, joi, organizarea unui referendum pentru a determina viitorul politic al regiunii, pe fondul tensiunilor tot mai accentuate din ultimele zile. Potrivit comunicatului.

Referendumul pentru autonomia Crimeii va avea loc pe 30 martie

Noul premier din Crimeea, Serghei Aksionov, a decis organizarea pe 30 martie a referendumului privind statutul regiunii autonome proruse, informeaza BBC News. Initial, Parlamentul din Crimeea stabilise.

Duma de Stat ii cere lui Vladimir Putin sa protejeze populatia din Crimeea

Duma de Stat din Rusia, Camera inferioara a Parlamentului de la Moscova, ii cere presedintelui Vladimir Putin sa adopte masuri pentru protejarea, prin toate mijloacele, a locuitorilor regiunii autonome proruse Crimeea, situata in sudul.

Duma de Stat ii cere lui Vladimir Putin sa ia masuri pentru protejarea populatiei din Crimeea

Duma de Stat din Rusia, Camera inferioara a Parlamentului de la Moscova, ii cere presedintelui Vladimir Putin sa adopte masuri pentru protejarea, prin toate mijloacele, a locuitorilor regiunii autonome proruse.

Duma de Stat ii cere lui Vladimir Putin sa stabilizeze situatia din Crimeea PRIN TOATE MIJLOACELE

Duma de Stat din Rusia, Camera inferioara a Parlamentului de la Moscova, ii cere presedintelui Vladimir Putin sa adopte masuri pentru protejarea, prin toate mijloacele, a locuitorilor regiunii autonome proruse.

Parlamentul Crimeei anunta organizarea unui referendum pentru a lamuri statutul regiunii

Parlamentul republicii autonome Crimeea a anuntat joi ca va organiza un referendum pentru a determina viitorul regiunii pe fondul tulburarilor din tara, relateaza Russia Today. Parlamentul a declarat ca.

Ioan Chelaru: Referendumul privind Constitutia revizuita devine incert pentru 25 mai

Criza politica din USL a blocat si calendarul de revizuire a Constitutiei, iar referendumul din 25 mai a devenit o incertitudine, a declarat senatorul PSD Ioan Chelaru, vicepresedinte al Comisiei de revizuire a Legii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )