Libnet.ro
UNICEF

11:00

Reformarea FMI, pusa in pericol de victoria republicanilor in alegerile din SUA

Antena3 Antena3,
Reformarea FMI, pusa in pericol de victoria republicanilor in alegerile din SUA

Reformarea Fondului Monetar International este pusa in pericol de victoria republicanilor in alegerile din Statele Unite, noteaza AFP, citata de Mediafax. in aceste conditii, sarcina sefei FMI, Christine. continuă pe Antena3

Reformarea FMI, pusa in pericol de victoria republicanilor in alegerile din SUA

Victoria republicanilor in alegerile care au avut loc in Statele Unite risca sa dea o lovitura fatala reformarii FMI, iar directorul general al institutiei, Christine Lagarde, va trebui din acest motiv sa isi dovedeasca talentul de contorsionist,.

Wall Street inchide pe verde, incurajata de victoria republicanilor in alegeri

Bursa din New York a inchis la nivele record miercuri, incurajata de victoria republicanilor in alegerile de la jumatatea mandatului, de un indicator pozitiv privind somajul si de rezultate bune ale intreprinderilor americane, scrie AFP.

Rusia RESPECTA, dar nu recunoaste alegerile din Lugansk si Donetk

Autoritatiile ruse au declarat ca nu recunosc alegerile din republicile autoproclamate separtiste din Lugansk si Donetk. Consilierul presedintelui Putin, Yury Ushakov, spune ca Moscova respecta, dar nu.

Ponta si Iohannis, unul langa altul la singura dezbatere de la alegerile din 2009. Pe cine considera atunci Mircea Geoana garantul iesirii Romaniei din criza

Victor Ponta si Klaus Iohannis au stat aproape unul langa altul, la singura confruntare televizata din turul doi de la alegerile prezidentiale din 2009. Atunci, fostul candidat la Presedintie Mircea Geoana il.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )