Libnet.ro
UNICEF

13:00

Wall Street inchide pe verde, incurajata de victoria republicanilor in alegeri

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide pe verde, incurajata de victoria republicanilor in alegeri

Bursa din New York a inchis la nivele record miercuri, incurajata de victoria republicanilor in alegerile de la jumatatea mandatului, de un indicator pozitiv privind somajul si de rezultate bune ale intreprinderilor americane, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Wall Street inchide mixt. O noua sesiune sub imperiul pretului la petrol

Bursa de la New York a mai bifat o sesiune fara directie, investitorii continuand sa fie afectati de scaderea pretului la barilul de titei si de anumiti indicatori economici mai slabi decat se prognoza in piata: Dow Jones a castigat 0,10%, dar Nasdaq a scazut cu 0,33%.

Saptamana Mobilitatii ITC la WALL-STREET 360

Wall-Street. ro continua saptamanal proiectul TV WALL-STREET 360, un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, invitatii emisiunii abordeaza din diverse unghiuri tendintele celor mai importante industrii. Saptamana 3-7.

Mobilitate IT la dublu: Samsung si Orange, invitati la WALL-STREET 360

Alexandra Faciu, senior product manager la Orange, alaturi de Razvan Driu, vor raspunde maine, miercuri, intrebarilor Wall-Street. ro privind noile inovatii in mobilitate.

Mobilitate IT la WALL-STREET 360: Marti, Bogdan Axinia, vicepresedinte eMag, despre strategii in retail

Marti Wall-Street. ro va discuta cu Bogdan Axinia, vicepresedinte eMag, despre strategia companiei privind evidentierea produselor de ultima generatie in retail, vanzari si ceea ce cauta clientii. Afla de asemenea din emisiunea video ce iti trebuie.

Mobilitate IT la WALL-STREET 360: Bogdan Axinia, vicepresedinte eMag, despre strategii (d)in retail

Marti Wall-Street. ro va discuta cu Bogdan Axinia, vicepresedinte eMag, despre strategia companiei privind evidentierea produselor de ultima generatie in retail, vanzari si ceea ce cauta clientii. Afla de asemenea din emisiunea video ce iti trebuie.

RoGBC: Numarul cladirilor certificate sau in certificare a crescut de la 2 la 200 in ultimii 5 ani

In ultimii 5 ani numarul cladirilor care au obtinut sau care incearca sa obtina o certificare verde a crescut de la 2 la 200 pe plan local, a declarat Steven Borncamp, CEO al Romania Green Building Council RoGBC) pentru Wall-Street. ro.

Mobilitate in sectorul business: Ionut Cocias, head of business development la Zitec, invitatul WALL-STREET 360

Ionut Cocias, head of business development la Zitec, una dintre cele mai dinamice companii de software din Romania va discuta maine, joi, incepand cu ora 12:30, despre influenta gadget-urilor mobile si a tehnologiei de ultima generatie in mediul de.

Avocatii de business, despre prezentul si viitorul pietei de profil: Vedem o senzatie de baltire

Care sunt tendinte din avocatura de business? Cat de dinamice sunt arbitrajele si litigiile pentru avocatii de business? Ce urmeaza in avocatura in 2015? Raspund juristii invitati in emisiunea WALL-STREET 360.

Campanie de guerrilla marketing realizata de o banca din Romania pentru a atrage fermierii sa ia credite

O banca mare din piata locala a gasit un mod inedit de atragere a fermierilor prezenti la targul international de produse si echipamente in domeniul agriculturii, INDAGRA 2014 . Reprezentantii bancii au declarat pentru WALL-STREET. RO ca au ales o.

Trei dintre bursele de pe Wall Street si din Toronto au inchis in scadere

Trei dintre principalii indici bursieri de pe Wall Street si din Toronto au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in scadere.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2507 seconds )