Libnet.ro
UNICEF

15:00

Saptamana Mobilitatii ITC la WALL-STREET 360

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Saptamana Mobilitatii ITC la WALL-STREET 360

Wall-Street. ro continua saptamanal proiectul TV WALL-STREET 360, un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, invitatii emisiunii abordeaza din diverse unghiuri tendintele celor mai importante industrii. Saptamana 3-7. continuă pe Wall-Street Ro

Saptamana mobilitatii IT la WALL-STREET 360: Luni, Cristina Patesan, manager divizie produse la Orange

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360 de luni, 3 noiembrie, ora 12:30, va fi Cristina Patesan, manager divizie produse la Orange Romania. Alaturi de Goaga Alexandru, redactor IT si New Media Wall-Street. ro, vor discuta despre prezentul si viitorul.

Avocatii de business, despre prezentul si viitorul pietei de profil: Vedem o senzatie de baltire

Care sunt tendinte din avocatura de business? Cat de dinamice sunt arbitrajele si litigiile pentru avocatii de business? Ce urmeaza in avocatura in 2015? Raspund juristii invitati in emisiunea WALL-STREET 360.

3 prioritati de leadership despre care foarte putini vorbesc, pentru antreprenorii unor companii mici si mijlocii in perioada primilor ani de start-up

Saptamana trecuta am fost invitatul organizatiei Impact Hub Bucharest la o seara Hub Talks on Leadership , facilitata de Claudiu Vrinceanu de la Wall-Street. ro si la care au mai fost invitati Ana Maria Andronic , IT Media.

Top On The Move: octombrie s-a incheiat cu promovari la nivel inalt. Cine sunt noile varfuri in companii

Luna octombrie s-a incheiat cu promovari la nivel inalt in companiile din Romania. wall-street. ro va prezinta cele mai importante miscari la varf.

Wall Street inchide in crestere, iar indicii Dow Jones si SP 500 ating noi recorduri

Wall Street a inchis in crestere sesiunea de vineri, in timp ce indicii Dow Jones si SP 500 au atins noi maxime stimulati de indicatorii buni din SUA si de masurile de relansare economica din Japonia: indicii vedeta s-au apreciat cu 1,13%, respectiv 1,17%.

Wall Street a inchis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )