Libnet.ro
UNICEF

17:00

Saptamana mobilitatii IT la WALL-STREET 360: Luni, Cristina Patesan, manager divizie produse la Orange

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Saptamana mobilitatii IT la WALL-STREET 360: Luni, Cristina Patesan, manager divizie produse la Orange

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360 de luni, 3 noiembrie, ora 12:30, va fi Cristina Patesan, manager divizie produse la Orange Romania. Alaturi de Goaga Alexandru, redactor IT si New Media Wall-Street. ro, vor discuta despre prezentul si viitorul. continuă pe Wall-Street Ro

Litigiile, tot mai importante pentru avocati. Cosmin Vasile (ZRP), invitatul emisiunii WALL-STREET 360

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360 de astazi, 30 octombrie, este Cosmin Vasile, managing partner al casei de avocatura Zamfirescu Racoti Partners ZRP).

Ce anume caracterizeaza piata de avocatura? Raspunde Stefan Damian (TZA), la WALL-STREET 360

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, difuzata miercuri, 29 octombrie, ora 12:30 va fi Stefan Damian, Deputy Managing Partner Tuca Zbarcea si Asociatii TZA).

Sorina Olaru (NNDKP), la WALL-STREET 360: Care sunt tendintele in avocatura de business

Anul acesta este mai bun decat 2013 pentru avocatura de business, cu toate ca incasarile au stagnat. Piata de avocatura se confrunta in acest moment cu o schimbare de paradigma, avand in vedere ca presiunea pe onorarii este in crestere, afirma Sorina.

3 prioritati de leadership despre care foarte putini vorbesc, pentru antreprenorii unor companii mici si mijlocii in perioada primilor ani de start-up

Saptamana trecuta am fost invitatul organizatiei Impact Hub Bucharest la o seara Hub Talks on Leadership , facilitata de Claudiu Vrinceanu de la Wall-Street. ro si la care au mai fost invitati Ana Maria Andronic , IT Media.

Wall Street inchide in crestere, iar indicii Dow Jones si SP 500 ating noi recorduri

Wall Street a inchis in crestere sesiunea de vineri, in timp ce indicii Dow Jones si SP 500 au atins noi maxime stimulati de indicatorii buni din SUA si de masurile de relansare economica din Japonia: indicii vedeta s-au apreciat cu 1,13%, respectiv 1,17%.

Wall Street a inchis in crestere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street au inchis sedinta de tranzactionare de ieri in crestere.

Peter Jansen, Romgaz: In prima sedinta a CA am intrebat ce vom face cand ramanem fara gaze?

Peter Jansen, expat olandez ales ca membru in Consiliul de Administratie CA) Romgaz la sfarsitul anului trecut, vorbeste intr-un interviul acordat Wall-Street. ro despre ce experienta sa in cadrul conducerii neexecutive a producatorului de gaze,.

Doua dintre bursele de pe Wall Street si din Canada deschid in scadere

Doi dintre principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, si din Canada au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere.

Vrei sa participi la unul din cele mai importante evenimente de retail ale anului? Castiga una dintre cele 10 invitatii la retailArena

Puteti castiga una dintre cele 10 invitatii la retailArena, eveniment organizat de Wall-Street. ro pe 4, 5 si 6 noiembrie la hotel Howard Johnson. Prgramul evenimentului il puteti consulta pe retailArena. ro . Va puteti inscrie la concurs completand.

Zeci de tei plantati la Iasi de catre reprezentantii PSD, in ultima saptamana a campaniei electorale

Reprezentantii PSD au plantat un numar de 50 de tei in Parcul Expozitiei din Iasi, in ultima saptamana a campaniei electorale, dupa ce anul trecut primarul a decis taierea a zeci de copaci.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2705 seconds )