Libnet.ro
UNICEF

19:00

Sorina Olaru (NNDKP), la WALL-STREET 360: Care sunt tendintele in avocatura de business

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sorina Olaru (NNDKP), la WALL-STREET 360: Care sunt tendintele in avocatura de business

Anul acesta este mai bun decat 2013 pentru avocatura de business, cu toate ca incasarile au stagnat. Piata de avocatura se confrunta in acest moment cu o schimbare de paradigma, avand in vedere ca presiunea pe onorarii este in crestere, afirma Sorina. continuă pe Wall-Street Ro

Saptamana avocaturii de business la WALL-STREET 360. Invitata zilei de luni este Sorina Olaru, partener NNDKP

Invitata emisiunii WALL-STREET 360, difuzata astazi, 27 octombrie, ora 13:00, va fi Sorina Olaru, partener in cadrul casei de avocatura NNDKP, avocat specializat in litigii comerciale si arbitraj.

Saptamana avocaturii de business la WALL-STREET 360. Invitata zilei de luni este Simona Olaru, partener NNDKP

Invitata emisiunii WALL-STREET 360, difuzata luni, 27 octombrie, ora 12:30, va fi Simona Olaru, partener in cadrul casei de avocatura NNDKP, avocat specializat in litigii comerciale si arbitraj.

Ce anume caracterizeaza piata de avocatura? Raspunde Stefan Damian (TZA), la WALL-STREET 360

Invitatul emisiunii WALL-STREET 360, difuzata miercuri, 29 octombrie, ora 12:30 va fi Stefan Damian, Deputy Managing Partner Tuca Zbarcea si Asociatii TZA).

Avocata Mona Musat, invitata emisiunii WALL-STREET 360: saptamana avocatilor de business

Invitata emisiunii WALL-STREET 360, difuzata marti, 28 octombrie, ora 12:30, va fi Mona Musat, partener al casei de avocatura Musat si Asociatii.

Sunt 5-6 licitatii in piata de publicitate in acest moment. 2015 poate aduce o crestere in industria de comunicare

Numarul licitatiilor cu bugete mari pentru care concureaza agentiile de publicitate se ridica la 5-6, iar bugetele dedicate comunicarii ar putea creste in 2015, precizeaza Veronica Savanciuc, CEO-ul Lowe, grup de comunicare format din sapte companii si.

Uniunea Europeana a recalculat contributiile statelor membre la buget: care sunt facturile tarilor

Uniunea Europeana a publicat noi calcule privind contributiile statelor membre la bugetul total, ajustarile fiind bazate pe revizuirea estimarilor economice. Potrivit datelor Comisiei Europene, tara care ar trebui sa contribuie cu o suma substantiala.

Garantiile imobiliare: afla ce drepturi ai in cazul in care locuinta are vicii ascunse (LIVE QA)

Ioana Negrea, senior associate Mitel Partners, va raspunde, luni, 27 octombrie, intre 14:00 si 15:00 intrebarilor cititorilor Wall-Street. ro privind garantiile imobiliare.

Investeste in propria educatie: Care sunt cele mai scumpe facultati de stat din Bucuresti

In Romania, educatia este rareori considerata o investitie pe termen lung, insa fara indoiala ca ea ar trebui privita si in acest fel. Cat de scumpa este mai exact aceasta investitie? In Bucuresti, studentii la facultatile de stat platesc.

Ce trebuie sa stii despre platile contactless

De ce nu folosesc romanii cardurile contactless? De ce comerciantii evita sa promoveze platile contactless? Cum raspund bancherii temerilor privind folosirea cardurilor contactless si care sunt cifrele pe care acest nou segment le va atinge in viitor.

Disponibilizari la CFR Marfa: 2.300 din cei 2.500 de anagajati propusi spre concediere, pusi pe tusa

Transportatorul feroviar de stat CFR Marfa a disponibilizat pana in prezent 2. 296 de salariati, cei mai multi de la sucursala Banat - Oltenia 622), din totalul de 2. 500 de persoane care sunt concediate in acest an. Compania are in prezent 6.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )