Libnet.ro
UNICEF

13:00

Rusia RESPECTA, dar nu recunoaste alegerile din Lugansk si Donetk

Antena3 Antena3,
Rusia RESPECTA, dar nu recunoaste alegerile din Lugansk si Donetk

Autoritatiile ruse au declarat ca nu recunosc alegerile din republicile autoproclamate separtiste din Lugansk si Donetk. Consilierul presedintelui Putin, Yury Ushakov, spune ca Moscova respecta, dar nu. continuă pe Antena3

Chisinaul nu recunoaste alegerile din republicile separatiste din estul Ucrainei

Republica Moldova a anuntat ca nu recunoaste asa-zisele alegeri desfasurate la 2 noiembrie in regiunile separatiste Donetk si Lugansk din estul Ucrainei, informeaza Agerpres. Diplomatia de la Chsinau.

Casa Alba considera ca alegerile din estul Ucrainei au fost ilegale

Alegerile legislative si prezidentiale in regiunile separatiste Lugansk si Donetk au fost ilgale, considera Casa Alba, care a avertizat Rusia in privinta unor acte care ar putea destabiliza situatia in.

Casa Alba: Alegerile din estul Ucrainei sunt ilegale

Washingtonul a catalogat alegerile legislative si prezidentiale din regiunile separatiste ucrinene Lugansk si Donetk, ca fiind ilegale. De asemenea, SUA a avertizat Rusia sa nu se implice in destabiliza situatiei in estul Ucrainei.

Ponta si Iohannis, unul langa altul la singura dezbatere de la alegerile din 2009. Pe cine considera atunci Mircea Geoana garantul iesirii Romaniei din criza

Victor Ponta si Klaus Iohannis au stat aproape unul langa altul, la singura confruntare televizata din turul doi de la alegerile prezidentiale din 2009. Atunci, fostul candidat la Presedintie Mircea Geoana il.

Bogdan Chirieac: Va atrag atentia ca domnul Basescu a pierdut alegerile din 2009, in mod real

Bogdan Chirieac a vorbit despre modul in care s-au fraudat alegerile prezidentiale in anul 2009, in sectiile de votare aflate in strainatate. Atunci, multi dintre romanii care au vrut sa isi exprime votul,.

Victorii ciudate la alegerile din SUA: Un fost detinut si o experta in castrarea porcilor

Alegerile legislative americane aua dus victorii daca nu neaparat neasteptate, cu siguranta inedite. Printre cei care au castigat functii inalte in urma acestui scrutin se numara un fost detinut si o experta in castrarea porcilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )