Libnet.ro
UNICEF

11:30

Regele Spaniei abdica in favoarea fiului

Adevărul Adevărul,
Regele Spaniei abdica in favoarea fiului

Regele Juan Carlos al Spaniei in varsta de 76 de ani va abdica dupa o domnie de 39 de ani. Tronul regatului spaniol ii va reveni printului mostenitor Felipe. Zvonurile privind o posibila abdicare din cauza problemelor de sanatate a Regelui Juan Carlos existau inca din 2013, cand alti doi monarhi europeni au cedat tronurile, mostenitorilor lor. continuă pe Adevărul

Regele Spaniei abdica in favoarea fiului sau, printul Felipe

Regele Spaniei Juan Carlos, in varsta de 76 de ani, a anuntat ca va abdica pentru a-i lasa locul fiului sau, printul Felipe, a anuntat luni seful Guvernului, Mariano Rajoy, anunta cotidianul spaniol, El Mundo.

Regele Spaniei Juan Carlos abdica

Regele Juan Carlos al Spaniei in varsta de 76 de ani va abdica dupa o domnie de 39 de ani. Tronul regatului spaniol ii va reveni printului mostenitor Felipe. Zvonurile privind o posibila abdicare din cauza problemelor de sanatate a Regelui Juan Carlos existau inca din 2013, cand alti doi monarhi europeni au cedat tronurile, mostenitorilor lor.

Regele Spaniei, Juan Carlos, a abdicat pentru a impulsiona reinnoirea monarhiei

Regele Spaniei Juan Carlos, in varsta de 76 de ani, slabit de multiple probleme cu sanatatea si a carui popularitate a fost afectata de scandaluri, va abdica si-i va lasa tronul fiului sau, printul Felipe,.

Regele Spaniei Juan Carlos a decis sa abdice

Regele Spaniei Juan Carlos renunta la tron, dupa o domnie de aproape 40 de ani, in favoarea fiului sau Printul Felipe de Asturia, a anuntat luni premierul spaniol Mariano Rajoy, citat de Reuters. Seful guvernului de la Madrid a precizat ca regele are probleme de sanatate si ca renunta la tron din motive personale. Casa regala spaniola a pierdut sprijinul public in ultimii ani pe fondul scandalurilor si a gafelor.

ULTIMA ORA Regele Spaniei, Juan Carlos, a decis sa abdice

Regele Spaniei, Juan Carlos, renunta la tron dupa aproape 40 de ani in favoarea fiului sau Printul Felipe de Asturia, a anuntat luni premierul spaniol Mariano Rajoy, citat de Reuters. Stirea se actualizeaza.

Regele Spaniei, Juan Carlos, a ABDICAT

Regele Spaniei, Juan Carlos, a abdicat si ii va lasa tronul fiului sau, printul Felipe,a anuntat luni seful Guvernului, Mariano Rajoy, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Regele Spaniei are 75 de.

Regele Spaniei, Juan Carlos, a abdicat

Regele Spaniei, Juan Carlos, a abdicat si ii va lasa tronul fiului sau, printul Felipe,a anuntat luni seful Guvernului, Mariano Rajoy, informeaza AFP, potrivit Mediafax. Juan Carlos, care a urcat pe.

Regele Spaniei va abdica

Update 12:17 Rajoy: Regele se retrage din motive de sanatate Premierul Mariano Rajoy a invocat motive personale pentru abdicarea regelui, in principal din cauza recentelor probleme de sanatate si a interventiilor chirurgicale suferite in ultimii ani la sold, relateaza BBC.

Regele Spaniei a abdicat

Regele Spaniei, Juan Carlos I, a abdicat astazi dupa 38 de ani si jumatate de domnie, a anuntat premierul spaniel, Mariano Rajoy, citat de BBC.

Regele Juan Carlos a abdicat in favoarea fiului sau, Felipe

Monarhul Juan Carlos si-a vazut scazand popularitatea sub impactul scandalurilor care au afectat familia regala in ultimii ani. Abdicarea, dupa 39 de ani, a fost pregatita inca din ianuarie, dar a fost amanata dupa alegerile europarlamentare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )