Libnet.ro
UNICEF

06:00

Reghecampf anunta mai multe schimbari in echipa Stelei cu Sageata

Online Sport Online Sport,
Reghecampf anunta mai multe schimbari in echipa Stelei cu Sageata

Steaua reia parcursul din campionat contra nou-promovatei Sageata Navodari si cum meciul programat sambata este la doar cateva zile inaintea debutului in grupele Champions League, tehnicianul Laurentiu Reghecampf ia in calcul mai multe modificari in 11-le de start. continuă pe Online Sport

Controale la mai multe firme din domeniul panificatiei din Capitala

Politia Capitalei efectueaza, astazi, controale la mai multe societati comerciale, cu aproximativ 30 de puncte de lucru din Bucuresti, pentru prevenirea si combaterea evaziunii fiscale in domeniul panificatiei, potrivit unui comunicat de presa.

Britney Spears filmeaza clipul noului single si dezvaluie mai multe detalii!

Diva incepe sa ne ofere din ce in ce mai multe detalii despre noul sau proiect si single-ul care, conform cronomatrului de pe site-ul sau oficial, va fi lansat pe 17 septembrie. In aceeasi zi artista va fi prezenta la Good Morning America pentru a marca incheierea numaratorii inverse de pe site-ul sau si a .

STATISTICA. Romanii sacrifica tot mai multe animale.

Romanii sacrifica tot mai multe animale si pasari. Un raport al Institutului National de Statistica INS) arata ca numarul animalelor si al pasarilor sacrificate si greutatea in carcasa a acestora au crescut in iulie, comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, la toate speciile. Cea ai mare crestere, de 57,3% a fost inregistrata la ovine si caprine, potrivit unui comunicat al INS remis Romania Libera. Romanii au inceput sa manance mai multa carne provenita din productia autohtona. Numarul .

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, anunta modificari importante pentru medicii rezidenti

Examenul de specialitate, pe care medicii rezidenti il dau la finalul ciclului de pregatire in rezidentiat, se va sustine la nivel national, anunta ministrul Sanatatii intr-un interviu publicat in saptamanalul Viata Medicala. Proiectul prin care vor fi aduse mai multe schimbari in statutul medicilor rezidenti a fost finalizat de Ministerul Sanatatii si va permite acreditarea altor centre de pregatire in rezidentiat, in afara celor universitare.

Top 4 motive si beneficii pentru a manca mai multe legume

O dieta bazata in special pe legume si pe mai putina carne este adoptata de tot mai multi oameni. In vreme ce dietele vegetariene si vegane sunt definite pe ceea ce exclud, o dieta bazata pe legume este definita .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )