Libnet.ro
UNICEF

08:00

STATISTICA. Romanii sacrifica tot mai multe animale.

România Liberă România Liberă,
STATISTICA. Romanii sacrifica tot mai multe animale.

Romanii sacrifica tot mai multe animale si pasari. Un raport al Institutului National de Statistica INS) arata ca numarul animalelor si al pasarilor sacrificate si greutatea in carcasa a acestora au crescut in iulie, comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, la toate speciile. Cea ai mare crestere, de 57,3% a fost inregistrata la ovine si caprine, potrivit unui comunicat al INS remis Romania Libera. Romanii au inceput sa manance mai multa carne provenita din productia autohtona. Numarul . continuă pe România Liberă

Top 4 motive si beneficii pentru a manca mai multe legume

O dieta bazata in special pe legume si pe mai putina carne este adoptata de tot mai multi oameni. In vreme ce dietele vegetariene si vegane sunt definite pe ceea ce exclud, o dieta bazata pe legume este definita .

Britney Spears filmeaza clipul noului single si dezvaluie mai multe detalii!

Diva incepe sa ne ofere din ce in ce mai multe detalii despre noul sau proiect si single-ul care, conform cronomatrului de pe site-ul sau oficial, va fi lansat pe 17 septembrie. In aceeasi zi artista va fi prezenta la Good Morning America pentru a marca incheierea numaratorii inverse de pe site-ul sau si a .

FOTO. INCENDIU la un depozit de polistiren din localitatea Jilava. Mai multe echipaje de pompieri au fost mobilizate

Un incendiu a izbucnit, sambata, la un depozit de polistiren din localitatea ilfoveana Jilava, pentru stingerea focului fiind trimise la fata locului mai multe echipaje de pompieri, au declarat reprezentantii ISU.

Mai multe televiziuni din SUA au castigat procesul cu un site care difuza ilegal programele TV

Mai multe televiziuni din SUA au castigat in instanta un important proces cu un site care difuza programele acestora, fara niciun drept de difuzare. Site-ul FilmOn permite utilizatorilor sa urmareasca live.

Un suporter maghiar a fost batut de mai multe persoane, in zona Unirii din Capitala

Un suporter maghiar a fost batut de mai multe persoane, vineri, in zona Unirii din Capitala, dupa ce a iesit din grupul in care se afla pentru a merge la un supermarket, potrivit unor oficial ai Politiei Capitalei.

ANOFM: Peste 11.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti

Peste 11. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Iasi, Brasov, Timis, Hunedoara, Bistrita-Nasaud, Arges si Constanta, a anuntat, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei.

Peste 11.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Iasi, Brasov si Timis.

Peste 11. 000 de locuri de munca sunt disponibile, la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Iasi, Brasov, Timis, Hunedoara, Bistrita-Nasaud, Arges si Constanta, a anuntat, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Potrivit datelor centralizate de ANOFM, la nivel national sunt inregistrate 11. 037 de locuri de munca. Cele mai multe posturi vacante sunt in Bucuresti 718) si in judetele Cluj 1. 365), Iasi 696), Brasov 590), Timis 480), .

TRAFIC iNGREUNAT pe mai multe drumuri din tara. ...

Un pieton si-a pierdut viata, sambata dimineata, pe Centura de Vest a Ploiestiului. , la kilometrul 54. Circulatie este ingreunata, informeaza centrul Infotrafic al Politiei Romane. Traficul rutier fiind intens, este posibil ca pana in jurul pranzului in zona lucrarilor la pasaje sa se circule in coloana, doua din cele patru benzi fiind inchise pe portiunea cuprinsa intre kilometrii 62+525 de metri si 64+575 de metri. Tot in judetul Prahova, in statiunea Sinaia, pana la data de 5 noiembrie .

Romanii pot ajunge mai repede la Marea Egee. S-a deschis frontiera Makaza-Komotini

Romanii au un nou punct de frontiera pentru a trece din Bulgaria in Grecia, Makaza-Komotini, redeschis oficial pe 9 septembrie. Acesta este cel mai scurt drum din Bucuresti la Marea Egee si are sub 500 de km, scrie novinite. com .

Statele Unite vor ATACA SIRIA: Vor fi mai multe salve si o evaluare dupa fiecare raid, dar totul limitat la 72 de ore

Pentagonul pregateste atacuri impotriva Siriei mai lungi si mai intense decat s-a prevazut, acestea urmand sa dureze trei zile, a anuntat duminica Los Angeles Times, conform Mediafax. Strategii americani.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )