Libnet.ro
UNICEF

06:00

Reghecampf il inteapa pe Daum: Sa ne rugam mai bine pentru echipa nationala

Online Sport Online Sport,
Reghecampf il inteapa pe Daum: Sa ne rugam mai bine pentru echipa nationala

Christoph Daum a comentat mai mult intr-un spirit de gluma sansele echipelor romanesti in aceasta saptamana de Europa League, iar declaratia selectionerului echipei nationale nu a ramas fara ecou. continuă pe Online Sport

Ban Ki-moon lanseaza un apel catre marile puteri sa faca mai mult pentru a pune capat cosmarului din Siria

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a lansat duminica un apel catre marile puteri ale lumii sa faca mai mult pentru a pune capat cosmarului din Siria. Cat timp cei care au influenta vor mai permite continuarea unei astfel de cruzimi?, este intrebarea lansata de Ban Ki-moon, potrivit AFP.

Ban Ki-moon cere sa se faca mai mult pentru a pune capat cosmarului in Siria

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a cerut duminica marilor puteri sa faca mai mult pentru a pune capat cosmarului in Siria, relateaza France Presse, preluata de Agerpres.

VIDEO Las Palmas - Real Madrid 2-2/ A doua remiza consecutiva pentru echipa lui Zidane

Real Madrid a obtinut doar un rezultat de egalitate, scor 2-2, in deplasarea cu Las Palmas, intr-o partida contand pentru etapa a sasea din La Liga. Echipa lui Zinedine Zidane este la doua remiza consecutiva in campionat, dar isi pastreaza locul de lider in clasament, la o distanta de un punct fata de rivala Barcelona.

Problemele nu se mai termina pentru ea! Lora va ajunge din nou la spital

Momente dificile pentru Lora. Dupa ce a avut ceva probleme de sanatate cu ea si cu mama sa, acum vedeta va ajunge din nou la spital, scrie Libertatea. De data aceasta pentru iubitul ei. Ionut Ghenu a fost.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )