Libnet.ro
UNICEF

16:00

Renault investeste peste 600 milioane euro in Spania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Renault investeste peste 600 milioane euro in Spania

Renault SA va investi peste 600 de milioane de euro 684,18 milioane de dolari) in noul sau proiect din Spania, care include constructia unui nou model si a unui nou motor la fabrica sa din Valladolid, in nordul tarii, transmite Reuters, potrivit Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

China investeste 20 de milioane de euro in portul bulgar Burgas, care va lega Asia de Europa

Guvernul de la Beijing va investi aproximativ 20 de milioane de euro in portul bulgar Burgas pentru a transforma acest port la Marea Neagra intr-un centru logistic care va lega China de Europa Centrala si de Est.

Statul a incasat peste 18,8 milioane euro din certificatele de emisii de gaze cu efect de sera

Statul a incasat peste 18,8 milioane de euro, in luna aprilie, in urma comercializarii pe platforma de licitatie comuna a Uniunii Europene UE) a certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera aferente instalatiilor stationare, potrivit unui document al Ministerului Finantelor Publice MFP).

Profitul net al Intesa Sanpaolo in Romania a crescut de trei ori in primul trimestru, la 3 milioane euro

Profitul net al grupului italian Intesa Sanpaolo in Romania a crescut de trei ori in primul trimestru fata de aceeasi perioada a anului trecut, la 3 milioane de euro, in conditiile in care portofoliul creditelor neperformante s-a redus la jumatate, la.

Lucrari de peste 30 milioane lei in judetul Botosani

Consiliul Judetean Botosani a prevazut in bugetul propriu suma de 32,6 milioane de lei pentru investitiile din anul 2016, dupa cum ne-au transmis reprezentantii institutiei, subliniind ca, din acest buget, sunt alocate 2,3 milioane lei pentru investitii noi si 21,6 milioane lei pentru investitiile aflate in derulare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2614 seconds )