Libnet.ro
UNICEF

16:00

Rentabilitatea capitalului uman, in usoara crestere si mai mare decat media europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Rentabilitatea capitalului uman, in usoara crestere si mai mare decat media europeana

Rentabilitatea capitalului uman in tara noastra exprimata prin numarul de unitati monetare generate de fiecare angajat pentru fiecare unitate monetara investita in remuneratia sa) a fost, anul trecut, de 1,3, potrivit studiului PwC Saratoga 2014, in crestere cu 4% fata de 2013 si cu 16% mai mare decat media europeana, conform unui comunicat remis azi redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

SIF Moldova, profit de peste 2,5 ori mai mare decat in 2013

SIF Moldova SIF2) a inregistrat, anul trecut, un profit de 230,058 milioane lei, de 2,53 ori mai mare decat rezultatul raportat la 31 decembrie 2013 90,905 milioane lei), informeaza un raport transmis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

SIF Banat-Crisana, profit cu 77,31% mai mare decat in 2013

SIF Banat-Crisana SIF1) a inregistrat, anul trecut, un profit de peste 142,24 milioane lei, cu 77,31% mai mare decat cel consemnat la 31 decembrie 2013 peste 80,22 milioane lei), potrivit unui raport remis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Islanda ofera un spectacol rar. Cel mai mare camp de lava din ultimii 200 de ani, acopera o suprafata mai mare decat Manhattan (VIDEO)

Rauri de foc si gheata au inceput sa curga intr-un val de lava care coboara neincetat de pe marginea vulcanului Holuhraun, pe o suprafata mai mare decat insula Manhattan, odata cu eruptia cea mai.

Serviciile IT, cea mai mare crestere in 2014

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal firmelor s-a majorat cu 5,8% in perioada ianuarie-noiembrie din 2014, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata. Cea mai mare crestere este inregistrata de serviciile informatice si.

Prognoza meteo pentru vineri: Vremea se va mentine mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada

Vineri, in cea mai mare parte a tarii, dar cu precadere in regiunile vestice, la deal si la munte, valorile termice vor fi in continuare mult mai ridicate decat cele obisnuite pentru mijlocul lunii ianuarie, in conditii de cer variabil, informeaza Mediafax. In schimb, in zonele joase din sud, centru si est, in prima parte a zilei si din nou noaptea va fi nebulozitate joasa si local se va semnala ceata, asociate izolat cu burnita sau fulguieli, astfel ca regimul termic diurn va fi caracterizat de valori in jurul celor normale pentru aceasta data.

Cum a ajuns Facebook sa te stie mai bine decat oricine

Folosim tot mai mult retelele sociale si cu cat le dam mai multe date, cu atat acestea sunt mai bune la a ne crea un profil psihologic. Facebook, cea mai mare retea sociala, ne poate cunoaste mai bine decat ne stim noi. Cu cat are mai multe date despre noi, cu atat Facebook se pricepe [].

SIF Oltenia, profit cu aproape 27% mai mic decat in 2013

SIF Oltenia SIF5) a inregistrat, anul trecut, un profit de 94,92 milioane lei, cu 26,99% mai mic decat cel consemnat la 31 decembrie 2013 130,02 milioane lei), potrivit unui raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

SIF3, profit de peste 3,5 ori mai mic decat in 2013

SIF Transilvania SIF3) a inregistrat, anul trecut, un profit de 55,12 milioane lei, de peste 3,51 ori mai mic decat cel raportat la 31 decembrie 2013 193,85 milioane lei), potrivit unui raport trimis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

MFP a imprumutat 364 milioane de lei pe 10 ani, mai mult decat suma vizata

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat azi 364 milioane de lei prin vanzarea de obligatiuni pe 10 ani, mai mult decat era prevazut in prospectul de imprumut pentru luna ianuarie, dupa ce costul a coborat la un nou minim record pentru aceasta maturitate, potrivit datelor remise azi redactiei de BNR.

Jimmy Page, chitaristul trupei Led Zeppelin, are o iubita cu 46 de ani mai tanara decat el

Jimmy Page, chitaristul trupei Led Zeppelin, a sarbatorit implinirea varstei de 71 de ani printr-o cina discreta alaturi de noua sa iubita, Scarlett Sabet, care este cu 46 de ani mai tanara decat el.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )