Libnet.ro
UNICEF

07:30

Renumitul chirurg Iancu Mocanu, acuzat ca lua mita pentru a-i opera pe bolnavii de inima, a fost trimis in judecata

Adevărul Adevărul,
Renumitul chirurg Iancu Mocanu, acuzat ca lua mita pentru a-i opera pe bolnavii de inima, a fost trimis in judecata

Procurorii anticoruptie au decis, marti, trimiterea in judecata a colonelului doctor Iancu Mocanu, seful sectiei Chirurgie Cardiovasculara II la Centrul de Urgenta al Armatei Vasile Candea, acuzat de luare de mita si primire de foloase necuvenite. Dosarul va fi judecat de Tribunalul Militar Teritorial Bucuresti. continuă pe Adevărul

Chirurgul militar Iancu Mocanu, trimis in judecata pentru luare de mita.

Seful sectiei de Chirurgie Cardiovasculara II la Centrul Clinic de Urgenta de Boli Cardiovasculare al Armatei Vasile Candea, colonel doctor Iancu Mocanu, a fost trimis in judecata pentru luare de mita. Citeste si: Medic militar, retinut pentru luare de mita: Doctorul Iancu Mocanu a cerut 2. 000 de euro unui pacient Potrivit rechizitoriului intocmit de procurorii DNA, la data de 5 iulie 2013, in calitatea mentionata, inculpatul Mocanu Iancu a pretins unei persoane denuntatoare suma de 2.

Un ziarist a recunost ca a luat mita, pentru a fabrica stiri negative despre o companie

Un reporter din China, acuzat ca a luat mita, si-a recunoscut fapta la televizor. Tanarul de 27 de ani, angajat al redactiei de stiri a televiziunii de stat chineze, a devenit, de aceasta data, chiar el subiect.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )