Libnet.ro
UNICEF

20:30

O replica a mausoleului Taj Mahal va fi construita in Dubai in urmatorii doi ani.

România Liberă România Liberă,
O replica a mausoleului Taj Mahal va fi construita in Dubai in urmatorii doi ani.

O replica de patru ori mai mare a mausoleului Taj Mahal va fi construita in Dubai in urmatorii doi ani, a anuntat joi un promotor care participa la Salonul imobiliar Cityscape, citat de Mediafax. Taj Arabia, replica a celebrului templu din marmura, va costa 1 miliard de dolari, a precizat promotorul indian Arun Mehra, presedintele companiei Link Global Group, citat de editia online a cotidianului Gulf News. Cu o serie de cladiri anexe, inclusiv un hotel de 300 de camere si 200 de apartamente . continuă pe România Liberă

Dubai-ul isi va construi Taj Arabia, propria replica a Taj Mahal-ului din India

Un grup de dezvoltatori arabi au anuntat proiectul in valoare de un miliard de dolari pentru construirea unui replici a Taj Mahal-ului in golful din Dubai. Complexul Taj Arabia va fi mult mai spatios decat monu.

in Dubai va fi construita o replica a Taj Mahalului, mai MARE decat ORIGINALUL.

O replica de patru ori mai mare a mausoleului Taj Mahal va fi construita in Dubai in urmatorii doi ani, a anuntat joi un promotor care participa la Salonul imobiliar Cityscape. Taj Arabia, replica a celebrului templu din marmura, va costa 1 miliard de dolari, a precizat promotorul indian Arun Mehra, presedintele companiei Link Global Group, citat de editia online a cotidianului Gulf News, scrie Mediafax. Cu o serie de cladiri anexe, inclusiv un hotel de 300 de camere si 200 de apartamente de .

ExxonMobil pregateste pentru urmatorii doi ani investitii de 1,2 miliarde dolari in Marea Neagra

ExxonMobil Exploration and Production Romania pregateste pentru urmatorii doi ani investitii de pana la 1,23 miliarde de dolari in foraj petrolier si lucrari adiacente in Marea Neagra.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )