Libnet.ro
UNICEF

22:00

REPORTAJ Cele mai cautate meserii pentru absolventii de scoli profesionale

Adevărul Adevărul,
REPORTAJ Cele mai cautate meserii pentru absolventii de scoli profesionale

Porti deschise. Liceele tehnice si economice din Bucuresti, cat si scolile profesionale isi promoveaza in aceasta saptamana oferta educationala pentru anul scolar urmator. Avantajele acestui tip de educatie constau in faptul ca selectia elevilor si certificarea pregatirii profesionale sunt stabilite de agentii economici. continuă pe Adevărul

Cele mai bune gadgeturi pentru fotografii sub apa

In cel mai recent episod al emisiunii PLAYTECH, am testat trei gadgeturi cu care te poti fotografia sau filma pe sub apa. Mai jos vorbim mai pe larg despre gadgeturile din emisiune si va prezentam si cateva alternative. Pentru testul de saptamana trecuta, pentru a ne face poze pe sub apa, am folosit un smartphone [] Cele mai bune gadgeturi pentru fotografii sub apa Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO Cele mai spectaculoase lovituri de la Miami - Djokovic, Nadal, Ferrer si Murray, printre evidentiati

Turneul de la Miami s-a incheiat cu victoria lui Novak Djokovic, sarbul castigand pentru a cincea oara competitia americana. Intra in material pentru a vedea cele mai spectaculoase lovituri reusite la editia din acest an a turneului Masters.

Cele mai bune imprimante foto: Cat costa si de unde le cumperi

Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe. http://playtech. ro Am selectat pentru voi cele mai bune imprimante foto disponibile pe piata in acest moment. Cele mai bune imprimante foto sunt disponibile incepand de la preturi cat se poate de accesibile, iar calitatea lor se prezinta la un nivel foarte ridicat. Am facut pentru voi o selectie cu cele mai bune imprimante foto pe care le [] Citeste articolul integral PLAYTECH .

Cele mai mari tepe din Romania: metode folosite de infractori pentru a-i pacali pe romani

Cele mai mari tepe din Romania. Infractorii sunt inventivi, mai ales atunci cand vine vorba de modalitati de a-si umple buzunarele. Adevarul va prezinta o serie de metode la care escrocii au apelat pentru a insela romanii.

Deciziile noastre sunt cele mai bune pentru Romania si partenerii nostri

Deciziile autoritatilor romane sunt cele cele mai bune pentru tara noastra si partenerii sai, a scris premierul Victor Ponta pe Twitter, ieri seara, ca raspuns la o pozitie exprimata de Ministerul rus al Afacerilor Externe.

Cele mai bune laptopuri business

Am strans cele mai bune laptopuri business si cele mai bune oferte pe care le gasiti pe piata in acest moment. Printre cele mai bune laptopuri business gasim o diversitate de configuratii dar si de preturi. Nu trebuie sa va sperie faptul ca vorbim despre cele mai bune laptopuri business si sa credeti ca vorbim [] Cele mai bune laptopuri business Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Aprovizionarea pentru masa de Paste. Unde gasim cele mai ieftine produse pentru mancarea de Sarbatori

Pregatirile pentru sarbatorile de Paste au intrat in linie dreapta. Febra cumparaturilor pentru sarbatori e in toi. Cozonac, oua rosii, miel, drob, pasca, vin si fructe. in acest zile, magazinele sunt luate cu asalt pentru procurarea ultimelor ingrediente pentru bunatati. Tot mai multi clienti insa cauta marfa ieftina si mult mai sanatosa direct de la producatori.

Cele mai frumoase femei din anii 90! Iata cum au imbatranit!

De la Cindy Crawford, Claudia Schiffer sau Naomi Campbell si pana la Jennifer Aniston, Demi Moore ori Victoria Beckham, iata cum au imbatranit unele dintre cele mai frumoase femei din anii 90! .

Cele mai mici orase din Romania. Bicaz - amintirea comunismului, Lehliu Gara - orasul in care traiesc 6.000 de oameni

Orasele mari ale tarii noastre au povesti cunoascute, insa nu multi sunt cei care stiu cum arata si care sunt cele mai mici orase ale Romaniei.

Baia de Aries si Abrud, cele mai mici orase din Alba. Localitatile miniere din Apuseni isi cauta gloria de altadata

In Alba, doua orase foste mineire din Muntii Apuseni au ajuns sa aiba mai putini loucitori decat unele comune. Baia de Aries si Abrud sunt cele mai mici localitati urbane din judet si au, in continuare, un viitor incert. Baia de Aries a ajuns la 3. 461 de locuitori, in timp ce Abrudul numara 5. 072 de suflete.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )