Libnet.ro
UNICEF

18:30

Reprezentanti ai CE vor sosi in Romania pentru discutii privind proiectele presuspendate

B1 B1,
Reprezentanti ai CE vor sosi in Romania pentru discutii privind proiectele presuspendate

Mai multi membri ai Comisiei Europene vor sosi in Romania in luna noiembrie, pentru discutii privind proiectele presuspendate si verificarea modului in care Guvernul a aplicat masurile recomandate pentru. continuă pe B1

Oficiali ai CE vor veni in Romania in noiembrie, pentru discutii privind proiectele presuspendate

Reprezentanti ai Comisiei Europene CE) vor veni in Romania in luna noiembrie, pentru discutii privind proiectele presuspendate si verificarea modului in care Guvernul a aplicat masurile recomandate pentru eliminarea problemelor constatate, CE asteptand si un raport din partea Curtii de Conturi, informeaza Mediafax.

Oficialii Comisiei Europene vin in Romania in noiembrie, pentru discutii privind proiectele presuspendate

UPDATE19,48: Reprezentanti ai Comisiei Europene CE) vor veni in Romania in luna noiembrie, pentru discutii privind proiectele presuspendate si verificarea modului in care Guvernul a aplicat masurile.

Regele Mihai implineste azi 91 de ani. Este singurul din Romania pentru care 1 MILION de oameni au iesit in strada pentru a-l aplauda

Astazi este o zi importanta pentru Regele Mihai I al Romaniei. Pe 25 octombrie, cu 91 de ani in urma s-a nascut cel care a devenit rege la varsta de doar sase ani, iar timp de 42 de ani nu s-a putut apropia.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2154 seconds )