Libnet.ro
UNICEF

07:00

Republica Moldova, la cea de-a 24-a aniversare. Ziua Nationala, celebrata la Chisinau pe 27 august

România Liberă România Liberă,
 Republica Moldova, la cea de-a 24-a aniversare. Ziua Nationala, celebrata la Chisinau pe 27 august

Autoritatile Republicii Moldova au anuntat programul ceremoniilor dedicate Zilei Nationale, de pe 27 august, cand se vor implini 24 de ani de la proclamarea independentei de stat. continuă pe România Liberă

Mancaruri traditionale in Republica Moldova: mamaliga, zeama de pui cu taitei de casa si... Pofta buna!

Mamaliga, sarmalele si placintele sunt cateva mancaruri traditionale din Republica Moldova apreciate atat de moldoveni, cat si de straini. Mancarurile traditionale din Republica Moldova sunt servite in portii mari si in combinatii mai putin sanatoase, iar adesea contin multe grasimi. Totusi, ele sunt nelipsite de pe masa de sarbatoare.

Deputatul Eugen Tomac solicita accelerarea traficului la granita dintre Romania si Republica Moldova

Deputatul Eugen Tomac a solicitat Politiei de Frontiera Romane intreprinderea masurilor necesare pentru deblocarea si fluidizarea traficului la punctele de trecere a granitei Romaniei cu Republica Moldova.

Premierul Valeriu Strelet: Republica Moldova va reusi pe partea occidentala. Pentru ca acesta este vectorul nostru strategic de dezvoltare

Premierul Republicii Moldova, Valeriu Strelet, a declarat ca vectorul strategic de dezvoltare a tarii sale este apropierea de Occident. Republica Moldova va reusi pe partea occidentala. Pentru ca acesta este.

Doi copii morti in accidentul de autocar din Romania, inmormantati azi in satul natal din Republica Moldova

Jale mare a fost azi in satul Saseni din raionul Calarasi, Republica Moldova. Doi dintre cei trei copii morti in accidentul de autobuz de zilele trecute, din Romania, au fost inmormantati.

Republica Moldova vrea sa adere la NATO: Pana la sfarsitul anului se va deschide un birou al Organizatiei, iar specialisti romani vor fi detasati peste Prut

Intr-o conferinta comuna a ministrilor Apararii de la Chisinau si Bucuresti a fost facut anuntul potrivit caruia Republica Moldova vrea sa adere la NATO. Astfel, Romania va sprijini aceasta initiativa.

Armatele din Romania si Republica Moldova vor avea un BATALION mixt. Ce misiune va avea

Armatele din Romania si Republica Moldova vor infiinta un batalion mixt, cu sediul la Iasi.

Stampila ar putea fi scoasa din activitatea intreprinderilor din Republica Moldova

Guvernul Republicii Moldova a aprobat un proiect de Lege care prevede ca agentii economici nu vor mai fi obligati sa detina o stampila a intreprinderii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2418 seconds )