Libnet.ro
UNICEF

16:00

Republica Moldova, condamnata la CEDO pentru ca a inchis ochii fata de violenta domestica

Antena3 Antena3,
Republica Moldova, condamnata la CEDO pentru ca a inchis ochii fata de violenta domestica

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a condamnat marti Republica Moldova pentru ca nu a protejat suficient o femeie impotriva violentei fostului ei sot, un caz care ilustreaza, in opinia ei, tendinta. continuă pe Antena3

R.Moldova, condamnata la CEDO pentru ca a inchis ochii fata de violenta ...

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a condamnat marti Republica Moldova pentru ca nu a protejat suficient o femeie impotriva violentei fostului ei sot, un caz care ilustreaza, in opinia specialistilor europeni, tendinta autoritatilor de a inchide ochii la violenta domestica, relateaza Mediafax. Curtea a obligat Republica Moldova sa plateasca 15. 000 de euro ca daune morale reclamantei, in varsta de 31 de ani, precum si fiicei sale, in varsta de 11 ani, pentru acte de violenta .

Ministrului pentru Europa al Marii Britanii vine in Republica Moldova

In zilele de 28-29 ianuarie, David Lidington, ministrul pentru Europa al Marii Britanii, va efectua o vizita oficiala in Republica Moldova.

Ministrul pentru Europa al Marii Britanii vine in Republica Moldova

In zilele de 28-29 ianuarie, David Lidington, ministrul pentru Europa al Marii Britanii, va efectua o vizita oficiala in Republica Moldova.

Radu Banciu a fost amendat cu 5.000 lei de catre Consiliul pentru Combaterea Discriminarii, pentru afirmatiile la adresa cetatenilor din Republica Moldova

Realizatorul TV Radu Banciu a fost sanctionat cu amenda contraventionala in valoare de 5. 000 lei de catre Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), pentru afirmatiile la adresa cetatenilor din Republica Moldova. Colegiul director al CNCD a dezbatut in sedinta de astazi, 29 ianuarie, cazul acesta si a constatat fapta de discriminare multipla, a declarat pentru HotNews. ro presedintele Consiliului, Csaba Asztalos.

Ministrul isi extinde afacerile in Republica Moldova

Forza Rossa, importatorul din Romania, controlat de Ion Bazac, fost ministru al sanatatii in guvernul Boc I, a reluat in acest an planurile de extindere in regiune, astfel ca firma va comercializa in Republica Moldova automobilele prin intermediul unui partener local.

Republica Moldova, mai aproape de Uniunea Europeana

Herman Van Rompuy, presedintele Consiliului European, a anuntat, marti, ca Uniunea Europeana va face toate demersurile necesare pentru a semna pana in toamna anului 2014 acordurile de asociere cu Republica Moldova si Georgia parafate in noiembrie 2013.

Van Rompuy: UE va semna pana in toamna acordul de asociere cu Republica Moldova

Uniunea Europeana va semna pana in toamna anului 2014 acordurile de asociere cu Republica Moldova si Georgia, parafate in noiembrie 2013, a anuntat, marti, Herman Van Rompuy, presedintele Consiliului European, cu ocazia summitului UE-Rusia, desfasurat.

Herman Van Rompuy: UE va semna pana in toamna acordul de asociere cu Republica Moldova

Uniunea Europeana va semna pana in toamna anului 2014 acordurile de asociere cu Republica Moldova si Georgia, parafate in noiembrie 2013, a anuntat, marti, Herman Van Rompuy, presedintele Consiliului European, cu ocazia summitului UE-Rusia, desfasurat la Bruxelles, relateaza agentia Mediafax.

Herman Van Rompuy: UE va semna pana in toamna acordul de asociere cu Republica Moldova

Uniunea Europeana va semna pana in toamna anului 2014 acordurile de asociere cu Republica Moldova si Georgia, parafate in noiembrie 2013, a anuntat, marti, Herman Van Rompuy, presedintele Consiliului.

Ambasadorul Romaniei in Republica Moldova: Romania va aparea cu o oferta politica pentru Moldova

Romania nu poate sa nu faca o oferta politica Republicii Moldova in cazul unei situatii in care va fi pusa in fata unor optiuni dramatice. Uniunea Europeana nu-si poate permite inca esec rasunator cum este cel din Ucraina.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )