Libnet.ro
UNICEF

16:00

Ministrului pentru Europa al Marii Britanii vine in Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Ministrului pentru Europa al Marii Britanii vine in Republica Moldova

In zilele de 28-29 ianuarie, David Lidington, ministrul pentru Europa al Marii Britanii, va efectua o vizita oficiala in Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Ministrul pentru Europa al Marii Britanii vine in Republica Moldova

In zilele de 28-29 ianuarie, David Lidington, ministrul pentru Europa al Marii Britanii, va efectua o vizita oficiala in Republica Moldova.

Referendumul pentru iesirea Marii Britanii din UE ar putea sa nu mai fie organizat

Textul care prevede organizarea unui referendum privind retragerea din UE a Marii Briotanii pana in 2017 risca sa nu mai vada lumina zilei, dupa hotararea de vineri a Camerei Lorzilor de a-l trimite in Camera.

De ce Romania si Republica Moldova sunt state artificiale si cand va exploda bomba sociala in Europa?

Intr-un interviu acordat lui Alexei Tulbure, analist politic si fost ambasador al Moldovei la Consiliul Europei si ONU, am explicat de ce Republica Moldova, dar si Romania au un caracter artificial. Dincolo de discutiile privind sagetile otravite ce vin din partea patriotilor romani ori de la rusi, ar trebui sa ne intereseze cum facem din Republica Moldova un stat care sa-i reprezinte pe toti cetatenii.

Putine sanse de reusita pentru referendumul privind iesirea Marii Britanii din UE.

Textul care prevede organizarea unui referendum privind retragerea din UE a Marii Britanii pana in 2017 risca sa nu mai vada lumina zilei, dupa hotararea de vineri a Camerei Lorzilor de a-l trimite in Camera inferioara a Parlamentului. Conservatorii i-au acuzat pe partenerii lor de coalitie liberal-democrati, dar si opozitia laburista, care se opun referendumului, ca vor sa ucida proiectul de lege sustinut de catre premierul David Cameron, scrie Mediafax. Dupa ce a trecut, pe 10 ianuarie, .

Vladimir Voronin ataca declaratiile lui Basescu privind unirea Romaniei cu Republica Moldova

Vladimir Voronin, liderul PCRM, l-a criticat din nou pe Traian Basescu si a cerut comisarului european pentru Extindere sa condamne declaratiile sefului statului in legatura cu planurile Romaniei de unire cu Republica Moldova.

Republica Moldova si lectiile Unirii de la 1859

In ultimul timp, se vorbeste foarte mult, dar nu si inspirat despre unirea cu Republica Moldova. Pentru ca vom sarbatori Unirea de la 1859, n-ar fi rau, cred, sa ne intrebam ce ne invata istoria in legatura cu unirea si ce-ar trebui sa facem noi, romanii, pentru ea, in prezent.

Viceministrului de Externe a discutat cu ambasadorul Ucrainei in Republica Moldova despre problemele de la frontiera moldo-ucraineana

Viceministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene, Iulian Groza, a avut astazi o intrevedere cu Ambasadorul Ucrainei in Republica Moldova, Serghei Pirojkov.

Romania si Republica Moldova pot redeveni, impreuna, granarul Europei

Romania si Republica Moldova pot redeveni, impreuna, granarul Europei, prin colaborarea in domeniul agricol, a declarat, ieri, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, la reuniunea ministeriala a Parteneriatului Estic de la Chisinau.

Voronin cere UE sa condamne declaratiile lui Basescu privind Republica Moldova.

Liderul comunistilor din Repulica Moldova, Vladimir Voronin, i-a cerut, vineri, comisarului european pentru Extindere sa condamne declaratiile presedintelui Basescu privind identitatea romaneasca a Republicii Moldova, conform Mediafax. Citeste si: Basescu a decorat mai multi membri ai Parlamentului Republicii Moldova Noi cerem Bruxelles-ului deschis sa condamne afirmatiile presedintelui Romaniei. Moldova nu este al doilea stat romanesc, nu este pamant romanesc, iar moldovenii nu sunt .

NATO, Romania si Republica Moldova

Sambata, 25 ianuarie, dimineata, pe viscolul ce trimitea semenii in case, iar echipajele de politie la marile intersectii, am parasit capitala tuturor romanilor pentru a ajunge, printre masini de deszapezit si rafale de vant rece, la juni veniti din stanga Prutului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )