Libnet.ro
UNICEF

18:00

Viceministrului de Externe a discutat cu ambasadorul Ucrainei in Republica Moldova despre problemele de la frontiera moldo-ucraineana

Adevărul Adevărul,
Viceministrului de Externe a discutat cu ambasadorul Ucrainei in Republica Moldova despre problemele de la frontiera moldo-ucraineana

Viceministrul Afacerilor Externe si Integrarii Europene, Iulian Groza, a avut astazi o intrevedere cu Ambasadorul Ucrainei in Republica Moldova, Serghei Pirojkov. continuă pe Adevărul

Germania denunta violentele de la Kiev: Ambasadorul Ucrainei la Berlin, convocat la Ministerul de Externe

Ambasadorul Ucrainei la Berlin este convocat vineri dupa-amiaza la sediul Ministerului german de Externe, care denunta represiunea manifestantilor la Kiev, a anuntat Martin Schaefer, un purtator de cuvant al.

Franta condamna reprimarea manifestatiilor de la Kiev: Ambasadorul Ucrainei la Paris, convocat de ministrul francez de Externe

Ambasadorul Ucrainei la Paris a fost convocat, vineri, de catre ministrul francez de Externe, Laurent Fabius, pentru a i se prezenta condamnarea de catre Franta a reprimarii manifestatiilor de la Kiev. Acesta.

Republica Moldova si lectiile Unirii de la 1859

In ultimul timp, se vorbeste foarte mult, dar nu si inspirat despre unirea cu Republica Moldova. Pentru ca vom sarbatori Unirea de la 1859, n-ar fi rau, cred, sa ne intrebam ce ne invata istoria in legatura cu unirea si ce-ar trebui sa facem noi, romanii, pentru ea, in prezent.

De ce Romania si Republica Moldova sunt state artificiale si cand va exploda bomba sociala in Europa?

Intr-un interviu acordat lui Alexei Tulbure, analist politic si fost ambasador al Moldovei la Consiliul Europei si ONU, am explicat de ce Republica Moldova, dar si Romania au un caracter artificial. Dincolo de discutiile privind sagetile otravite ce vin din partea patriotilor romani ori de la rusi, ar trebui sa ne intereseze cum facem din Republica Moldova un stat care sa-i reprezinte pe toti cetatenii.

Tiraspolul va introduce restrictii de circulatie pentru unii membri ai misiunii OSCE din Republica Moldova

Comitetul pentru securitate de la Tiraspol spune ca va introduce de la 1 februarie restrictii de circulatie pentru majoritatea membrilor misiunii OSCE din Republica Moldova.

Romania si Republica Moldova pot redeveni, impreuna, granarul Europei

Romania si Republica Moldova pot redeveni, impreuna, granarul Europei, prin colaborarea in domeniul agricol, a declarat, ieri, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, la reuniunea ministeriala a Parteneriatului Estic de la Chisinau.

Romania si Republica Moldova pot redeveni, impreuna, granarul Europei

Daniel Constantin, ministrul Agriculturii, a declarat, astazi, la reuniunea ministeriala a Parteneriatului Estic de la Chisinau, ca tara noastra si Republica Moldova pot redeveni, impreuna, granarul Europei, transmit surse din presa.

Voronin cere UE sa condamne declaratiile lui Basescu privind Republica Moldova.

Liderul comunistilor din Repulica Moldova, Vladimir Voronin, i-a cerut, vineri, comisarului european pentru Extindere sa condamne declaratiile presedintelui Basescu privind identitatea romaneasca a Republicii Moldova, conform Mediafax. Citeste si: Basescu a decorat mai multi membri ai Parlamentului Republicii Moldova Noi cerem Bruxelles-ului deschis sa condamne afirmatiile presedintelui Romaniei. Moldova nu este al doilea stat romanesc, nu este pamant romanesc, iar moldovenii nu sunt .

stefan Fule: Suntem angajati sa semnam Acordul de Asociere cu Republica Moldova

In cadrul primei sale vizite din acest an la Chisinau, comisarul european pentru extindere si politica de vecinatate, stefan Fule a declarat ca UE este in continuare angajata sa semneze Acordul de Asociere, care este un model de modernizare a Republicii Moldova.

Un businessman rus, nascut in Republica Moldova, vrea sa finanteze referendumurile din Gagauzia

Conducerea Gagauziei a stopat campania de strangere de fonduri de la populatie pentru desfasurarea referendumurilor locale din 2 februarie, dupa ce un businessman rus, nascut in Moldova, si-a exprimat disponibilitatea de a-si asuma toate cheltuielile financiare legate de desfasurarea plebiscitelor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2374 seconds )