Libnet.ro
UNICEF

18:00

Vladimir Voronin ataca declaratiile lui Basescu privind unirea Romaniei cu Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Vladimir Voronin ataca declaratiile lui Basescu privind unirea Romaniei cu Republica Moldova

Vladimir Voronin, liderul PCRM, l-a criticat din nou pe Traian Basescu si a cerut comisarului european pentru Extindere sa condamne declaratiile sefului statului in legatura cu planurile Romaniei de unire cu Republica Moldova. continuă pe Adevărul

Declaratiile lui Basescu privind unirea au turnat benzina pe focul din Gagauzia

Declaratiile presedintelui Traian Basescu despre unirea Romaniei cu Republica Moldova au alimentat initiativele pentru organizarea referendumului din Gagauzia privind o eventuala independenta, a declarat presedintele Parlamentului de la Chisinau, Igor Corman, intr-o emisiune a postului public Moldova 1, transmit sursele de presa.

Voronin cere UE sa condamne declaratiile lui Basescu privind Republica Moldova.

Liderul comunistilor din Repulica Moldova, Vladimir Voronin, i-a cerut, vineri, comisarului european pentru Extindere sa condamne declaratiile presedintelui Basescu privind identitatea romaneasca a Republicii Moldova, conform Mediafax. Citeste si: Basescu a decorat mai multi membri ai Parlamentului Republicii Moldova Noi cerem Bruxelles-ului deschis sa condamne afirmatiile presedintelui Romaniei. Moldova nu este al doilea stat romanesc, nu este pamant romanesc, iar moldovenii nu sunt .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )