Libnet.ro
UNICEF

14:30

Restrictii de circulatie in municipiul Buzau, de Ziua Armatei

Adevărul Adevărul,
Restrictii de circulatie in municipiul Buzau, de Ziua Armatei

Politia va restrictiona, vineri, intre orele 9 si 11, circulatia autovehiculelor in municipiul Buzau, in zona Parcului Eroilor de pe Bulevardul Unirii, de la intersectia cu Bulevardul Maresal Averescu, pana la intersectia cu DN2 E85. continuă pe Adevărul

Restrictii de circulatie vineri, in Bucuresti, de Ziua Armatei Romane. Tronsoanele unde circulatia este inchisa

Ceremonialul militar de retragere cu torte, organizat vineri intre orele 18. 00, cu ocazia Zilei Armatei Romaniei, va restrictiona circulatia in Bucuresti pe anumite tronsoane.

De Ziua Armatei Romaniei, ministrul Armatei de peste Prut ii felicita pe fratii de arme

La 25 Octombrie, militarii activi si in rezerva saluta Drapelele de lupta, onorand astfel Ziua Armatei Romaniei, garantul suprem al existentei statului national unitar roman. La 24 octombrie am luat legatura la Chisinau, cu liderul Armatei Nationale a Republicii Moldova, care, prin intermediul cotidianului ADEVARUL a transmis un mesaj emotionant fratilor de arme, din dreapta Prutului.

Militarii din Garnizoana Focsani participa la proiectul Ziua Armatei Romaniei in scoli

In cadrul manifestarilor dedicate sarbatoririi Zilei Armatei Romaniei, militarii Brigazii 282 Infanterie Mecanizata si Brigazii 8 Larom, in cooperare cu Biroul de Informare si Recrutare din cadrul Centrului Militar Zonal Vrancea, desfasoara saptamana aceasta proiectul Ziua Armatei Romaniei in scoli.

De Ziua Armatei Romane, la Cimitirul de onoare din Micleuseni, va fi organizat un tedeum, depunere de flori si vor fi rostite alocutiuni

De Ziua Armatei Romane va fi marcata in Republica Moldova cu o slujba religioasa, depunere de flori, moment de reculegere. Evenimentul va avea loc pe 25 octombrie, in localitatea Micleuseni, raionul Straseni si este organizata de Ambasada Romaniei in Republica Moldova, Mitropolia Basarabiei, autoritatilor locale din Micleuseni si Straseni.

Circulatie inchisa pe Bulevardul din Ploiesti, de Ziua Armatei

Circulatia masinilor si a mijloacelor de transport in comun va fi intrerupta vineri, pe Bulevardul Castanilor din Ploiesti, pentru sarbatorirea Zilei Armatei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )