Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reteaua Regina Maria investeste 2 milioane euro intr-un nou centru de imagistica, la spitalul Euroclinic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Reteaua Regina Maria investeste 2 milioane euro intr-un nou centru de imagistica, la spitalul Euroclinic

Reteaua de sanatate Regina Maria investeste doua milioane de euro intr-un nou centru specializat de imagistica, in cadrul Spitalului Euroclinic, ajungand la opt astfel de unitati la nivel national. continuă pe Ziarul Bursa

Barrier investeste 7 milioane euro intr-o fabrica si o noua hala, la Bacau

Compania Electric Plus, detinatorul brandului romanesc Barrier, lider national cu 10% din piata de productie tamplarie termoizolanta din PVC, a inaugurat, ieri, noi facilitati pentru fabrica din Bacau: o hala de geam termoizolant si una de productie a usilor sectionale rezidentiale, industriale si a rulourilor.

Prodplast Imobiliare investeste 2 milioane de euro in lucrari de infrastructura

Prodplast Imobiliare, compania care dezvolta centrul comercial Veranda, va investi 2 milioane de euro in lucrari de infrastructura in zona Obor, pentru largirea strazii Ziduri Mosi si modernizarea statiei de tramvai 36, potrivit unui comunicat de presa.

Cum a ascuns un roman 400 de milioane euro in conturi secrete din Luxemburg? Consilierul lui Basescu, in reteaua off-shore-urilor

Un roman cu o avere impresionanta si-a permis sa faca o infuzie de capital de 400 de milioane de euro intr-o firma din Luxembourg. Interesant este faptul ca, potrivit spuselor lui, banii investiti.

Deficit comercial de 993,5 milioane euro in primele doua luni

Deficitul balantei comerciale FOB/CIF) s-a ridicat, in primele doua luni din 2016, la 993,5 milioane euro, cu 428,4 milioane euro mai mare decat cel inregistrat in perioada similara din 2015, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica INS), remis, luni.

Datoria externa totala a scazut cu 400 milioane euro in primele doua luni ale anului

Datoria externa totala a scazut cu 404 milioane euro, in perioada ianuarie - februarie 2016, potrivit datelor furnizate miercuri de BNR.

Tun imobiliar de 4,2 milioane euro, dat Primariei Galati, sub umbrela CEDO

Primaria Galati se confrunta cu un jaf imobiliar fara precedent, urmand sa fie executata silit de zeci de imobile, pentru a fi acoperita suma de 4,2 milioane euro, valoarea daunelor pe care municipalitatea a fost obligata de instante sa le plateasca la doi galateni carora nu li s-au restituit 1,5 ha de teren extravilan.

Statul a incasat peste 17,9 milioane euro din certificatele de emisii de gaze cu efect de sera

Statul a incasat peste 17,9 milioane de euro, in martie, in urma comercializarii pe platforma de licitatie comuna a Uniunii Europene UE) a certificatelor de emisii de gaze cu efect de sera aferente instalatiilor stationare si sectorului aviatie, potrivit unui document publicat pe site-ul Ministerului Finantelor Publice MFP).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )