Libnet.ro
UNICEF

18:00

Retorica de pe Wall Street se schimba si un adevar trist iese la iveala

Adevărul Adevărul,
Retorica de pe Wall Street se schimba si un adevar trist iese la iveala

Analistii si bancherii de pe Wall Street incep sa vorbeasca transant despre o iminenta cadere a preturilor, iar o parte dintre acestia nu se feresc sa dea o dimensiune concreta a prabusirii: minus 20%. continuă pe Adevărul

Vanezi o cariera in banci? Pozitiile pe care te poti angaja acum daca vrei sa lucrezi in banking

Domeniul bancar, al doilea domeniu in care angajatii sunt platiti cel mai bine dupa IT, pune la dispozitia romanilor zeci de joburi. Wall-Street. ro iti prezinta ce posturi sunt disponibile acum la BCR, cea mai mare banca din tara, ING si alte.

Tot ce e important pentru managerii soferi: subiectele saptamanii in industria auto

Wall-Street. ro prezinta cele mai importante subiecte din industria auto in saptamana 1-7 septembrie, precum noutati in infrastructura, cifre care misca piata, dar si schimbari pe plan international.

Cel mai tranzactionat fruct din lume, in pericol: ce tari vor suferi cel mai mult daca sunt afectate culturile

Bananele sunt cele mai tranzactionate fructe din lume, potrivit organizatiei non-profit Banana Link. Wall-Street Journal a realizat un top al celor mai mari importatori de banane la nivel global, raportand volumul importurilor la numarul de locuitori.

Wall Street inchide in crestere, iar indicele SP 500 atinge un nou record istoric

Wall Street a inchis sesiunea de vineri in crestere, iar indicele SP 500 a atins un nou record dupa publicarea unui nou raport dezamagitor privind ocuparea fortei de munca din SUA, dar care a reinviat speculatiile cu privire la politica monetara: Dow Jones s-a apreciat cu 0,40%, iar Nasdaq cu 0,45%.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )